1. Du är här: Kungsängen – Humana Lillsjö Badväg
Tillbaka till våra äldreboenden

Humana Lillsjö Badväg

Hösten 2019 öppnar vi vårt nybyggda äldreboende i Kungsängen. Vi välkomnar boende från hela landet. Du har enligt lag rätt att ansöka om äldreboende i vilken kommun du vill. Du kan då höra av dig direkt till den kommun dit du vill flytta.

  • Demensvård & somatisk vård
  • Prisbelönt belysningssystem
  • Takterrass
  • Nära till sjö och natur
  • Balkong på varje våningsplan
  • Aktiviteter
  • Gym & rehab
  • Samlingssal

Söker du jobb? Välkommen på vår rekryteringsträff 12 mars i Kungsängen

Var med och starta upp äldreboendet Humana Lillsjö Badväg i Kungsängen! Välkommen på vår rekryteringsträff 12 mars kl. 18:00-19:30 i Skogakyrkan. Du kommer kunna anmäla intresse här inom kort.

Boendet

Äldreboendet erbjuder 80 hemtrevliga lägenheter fördelade på fyra plan. Humana Lillsjö Badväg kommer att ha både inglasade och öppna balkonger på fyra våningar och på våning fem en takterrass med en fantastisk utsikt mot naturreservatet Lillsjön-Örnässjöns. Taken smälter samman med den omgivande naturen och utgörs delvis av sedum. Växthus finns på innergården. 

Humana har stor erfarenhet av att bygga och driva egna äldreboenden. Lillsjö Badväg har bland annat vacker arkitektur och belysningslösningar för att stödja dygnsrytmen. Boendet är utrustad med den senaste tekniken och smarta lösningar för att du som boende ska känna dig extra trygg.

Den glasade entrén ger ljus och rymd för boende och besökare och gör att entrén upplevs välkomnande. Innanför den transparenta glasfasaden finns en loungedel med café och servering. 

Äldreboendet kommer även erbjuda en stor samlingssal med tillhörande pentry som kan användas vid exempelvis besök från anhöriga och födelsedagsfiranden. För de som vill och orkar aktivera sig kommer det att finnas ett gym och rehabanläggning med bastu och stora duschrum.

Lägenheterna

Varje avdelning består av 10 moderna och rymliga lägenheter. I alla lägenheter finns det platsbyggda garderober, en liten kokvrå med kokplatta, kyl och frysfack samt ett handikappanpassat badrum. I varje lägenhet ingår även en säng, tv och en sänggavel med inbyggd belysning som kommer igång vid rörelser mot golvet.


 

Är du intresserad av att flytta in eller titta på boendet?

Kontakta oss