1. Du är här: Kungsängen – Humana Lillsjö Badväg
Tillbaka till våra äldreboenden

Humana Lillsjö Badväg

Välkommen till Humana Lillsjö Badväg – ett modernt kvalitetsalternativ för de äldre i Kungsängen. Hösten 2019 öppnar vi vårt nybyggda äldreboende.

  • Demensvård & somatisk vård
  • Prisbelönt belysningssystem
  • Takterrass
  • Nära till sjö och natur
  • Balkong på varje våningsplan
  • Aktiviteter
  • Gym & rehab
  • Samlingssal

Boendet

Att flytta till ett äldreboende kan vara en stor förändring i livet, men hos oss ska du finna trygghet, värme och gemenskap. Du har enligt lag rätt att ansöka om äldreboende i vilken kommun du vill. Du kan då höra av dig direkt till den kommun dit du vill flytta. 

Om Humana Lillsjö Badväg
Äldreboendet erbjuder 80 hemtrevliga lägenheter fördelade på fyra plan. Taken smälter samman med den omgivande naturen och utgörs delvis av sedum. Växthus finns på innergården. Humana Lillsjö Badväg kommer att ha både inglasade och öppna balkonger på fyra våningar och på våning fem en takterrass med en fantastisk utsikt mot naturreservatet Lillsjön-Örnässjön. Där finns det ett tillgänglighetsanpassat grillhus och badbrygga, skog och sjö.

Humana har stor erfarenhet av att bygga och driva egna äldreboenden. Humana Lillsjö Badväg kommer att ha både inglasade och öppna balkonger och en takterrass med en fantastisk utsikt mot naturreservatet! Boendet är utrustat med smarta tekniska lösningar för att skapa trygghet och trevnad för såväl boende som medarbetare.

Den glasade entrén ger ljus och rymd för både boende och besökare. Innanför den transparenta glasfasaden finns en loungedel med kafé och servering. All mat tillagas i eget storkök. 

Välkommen på visning!

Är du eller någon av dina närstående i behov av en vård- och omsorgslägenhet (äldreboende)? Nu erbjuder vi dig möjligheten att besöka Humana Lillsjö Badvägs visningslägenhet 2:a eller 7:e maj.

Boka in tid för visning

Lägenheterna

Varje avdelning består av 10 moderna och rymliga lägenheter. I alla lägenheter finns det platsbyggda garderober, en liten kokvrå med kokplatta, kyl och frysfack samt ett handikappanpassat badrum. I varje lägenhet ingår även en säng, tv och en sänggavel med inbyggd belysning som kommer igång vid rörelser mot golvet.

Aktiviteter

Vi värdesätter aktiviteter
På Humanas äldreboenden erbjuder vi regelbundet aktiviteter för kropp, knopp och själ. Vi har en aktivitetsansvarig på varje äldreboende som ansvarar för att organisera individuella aktiviteter och gruppaktiviteter. Utbudet av aktiviteter baseras på de boendes önskemål.

Humana Lillsjö Badväg kommer även erbjuda en stor samlingssal med tillhörande pentry som används vid gemensamma aktiviteter som sittgympa, musikunderhållning eller pubkvällar. Rummet kan också nyttjas när anhöriga kommer på besök eller vid födelsedagsfiranden. För de som vill aktivera sig fysiskt kommer det att finnas ett stort gym med bastu och duschrum.

Kontakta oss