Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Hitta ett äldreboende nära dig
Tillbaka till Hitta ditt äldreboende

Humana Lillsjö Badväg i Kungsängen

Humana Lillsjö Badväg är ett modernt och hemtrevligt äldreboende i Kungsängen. Njut av utsikten på takterrassen, ta en promenad i trädgården eller träna i gymmet. Här finns något för alla. Just nu har vi lediga lägenheter!

  • Demensvård och somatisk omvårdnad
  • Balkong på varje våningsplan
  • Samlingssal & stort aktivitetsutbud
  • Takterrass & växthus
  • Gym & bastu
  • Prisbelönt belysningssystem
  • Komfortkyla & sedumtak
  • Laddstolpar för elbil
  • Wi-fi i hela huset

Boendet

Att flytta till ett äldreboende kan vara en stor förändring i livet, men hos oss ska du finna trygghet, värme och gemenskap. För att kunna välja att bo här måste du ha ett biståndsbeslut för särskilt boende.

Här får du en lugn småstadsmiljö med närhet till promenadstråk, natur och aktiviteter. I trädgården har vi planteringslådor för odlingar, sköna sittgrupper, en träningstrappa och en barr. Vi har ett växthus med traditionella växter där du gärna kan vara med och delta i trädgårdarbetet om du önskar. Högst upp i huset har vi en gemensam samlingssal och en takterrass med en fantastisk utsikt mot Lillsjöns friluftsområde. Vid Lillsjön finns en tillgänglighetsanpassad badbrygga som vi nyttjar flitigt under sommarmånaderna och en vacker natur som vi njuter av året runt. Se en 360-visning på Upplands Bros webbplats (öppnas i nytt fönster).

Boendet består av 80 stycken välplanerade lägenheter fördelade på fyra plan. På första plan har vi en stor välkomnande entré där det även finns möjlighet för caféverksamhet. Här finns även vårt tillagningskök där alla måltider som serveras de boende tillagas av våra egna kockar.

Lägenheterna

Varje avdelning består av tio lägenheter. Varje lägenhet är cirka 32 kvadratmeter stor. I alla lägenheter finns det platsbyggda garderober, en liten kokvrå med kokplatta, kyl och frysfack samt ett handikappanpassat badrum. I hyran ingår även en höj- och sänkbar säng, TV samt en sänggavel med inbyggd belysning som tänds vid rörelser mot golvet, till exempel när du sätter ned fötterna från sängen för ett toalettbesök nattetid.

Se exempelritning av lägenhet

Aktiviteter

Vi värdesätter aktiviteter
På Humanas äldreboenden erbjuder vi regelbundet aktiviteter för kropp, knopp och själ. En stor trädgård och skogen precis intill uppmuntrar till mycket utevistelse. 

När du flyttar in hos oss upprättar vi en så kallad aktivitetsanalys som en del av genomförandeplanen. Det innebär att vi tar reda på vilka dina intressen är och vilka aktiviteter som passar dig för att du ska känna att du får en meningsfull tillvaro. Vi har en aktivitetsansvarig som tillsammans med aktivitetsombuden ansvarar för aktiviteterna. 

Humana Lillsjö Badväg har en stor samlingssal med tillhörande pentry som används vid gemensamma aktiviteter som sittgympa, musikunderhållning eller pubkvällar. Rummet kan också nyttjas när anhöriga kommer på besök och till exempel vid födelsedagsfiranden. För de som vill aktivera sig fysiskt finns det ett stort gym. På boendet finns det även ett aktivitetsrum och en bastu.

Nio små bilder från Humana Lillsjö Badvägs Instagramkonto.

Följ Lillsjö Badväg på Instagram!

Följ oss gärna på Instagram för att se bilder från våra aktiviteter och ta del av vad som händer i verksamheten.

Humana Lillsjö Badväg på Instagram

Välkommen till Humana Lillsjö Badväg

Se filmen från vårt moderna äldreboende. Här lagas all mat på plats i verksamheten av våra egna kockar. Boendet ligger vackert beläget precis vid Lillsjöns friluftsområde. Vi erbjuder trygg omsorg dygnet runt och ger dig förutsättningarna för en meningsfull vardag.  

Äldre dam som ritar.

Livet på Lillsjö Badväg

Här hittar du information om kommande aktiviteter och vilken mat som serveras. Välkommen till livet på Lillsjö Badväg!

Klicka här.

Intresserad av att veta mer?

Denna anmälan är till för dig eller din anhörig som vill flytta in på Humana Lillsjö Badväg.

För dig som är intresserad av att söka jobb hos oss, hänvisar vi till vår Jobbportal där du hittar alla våra lediga tjänster. 

Har du eller en anhörig till dig biståndsbeslut om särskilt boende?
Hur hörde du talas om äldreboendet?

Kontakta oss