1. Du är här: Norrtälje Hamn – Öppnar 2021
Tillbaka till våra äldreboenden

Humanas nya äldreboende i Norrtälje Hamn

Under våren 2021 öppnar Humana ett nytt äldreboende i Norrtälje Hamn. Boendet blir en del av det nybyggda området med närhet till butiker, caféer och kommunikation.

  • Prisbelönt belysningssystem
  • Gym & bastu
  • Takterrass
  • Samlingssal
  • Stort aktivitetsutbud
  • Bemannat dygnet runt

Om boendet

Äldreboendet kommer att erbjuda 80 lägenheter. Boendet kommer att ligga på ett fantastiskt läge med kanalutsikt från trädgården och ett stenkast från hamnpromenaden och havet. Från samlingssalen och dess takterrass har du utsikt över staden. För besökare är det enkelt att parkera i garaget med hiss direkt upp till boendet. 

Det finns åtta avdelningar med tio lägenheter per avdelning. Varje avdelning har ett gemensamt kök och vardagsrum. Boendet har även andra stora gemensamhetsytor, såsom samlingssal, aktivitetsrum, rehab och en takterrass.

Boendet kommer att utrustas med smarta tekniska lösningar för att skapa trygghet och trevnad för såväl boende som medarbetare. Till exempel har vi en belysningslösning som styrs helt automatiskt och som stöttar dygnsrytmen.

Aktiviteter

Vi värdesätter aktiviteter

På Humanas äldreboenden erbjuder vi regelbundet aktiviteter för kropp, knopp och själ. Vi har en aktivitetsansvarig som ansvarar för att organisera individuella aktiviteter och gruppaktiviteter. Utbudet av aktiviteter baseras på de boendes önskemål. Njut av utsikten på takterrassen, måla i aktivitetsrummet eller träna i gymmet. På innergården finns det sköna sittgrupper och möjlighet till promenad. Här finns något för alla!

Den stora samlingssalen med tillhörande pentry kan användas vid gemensamma aktiviteter som sittgympa, musikunderhållning eller pubkvällar. Den kan även nyttjas när anhöriga kommer på besök eller vid födelsedagsfiranden.

Visionsbild över fasaden på en byggnad.

Intresserad av att flytta in?

Är du intresserad av att bo här?

Det är kommunens biståndsbedömare som avgör om du kan bli beviljad plats på ett särskilt boende (äldreboende). När du har fått ett beslut, får du själv välja vilket boende du vill flytta till i mån av plats. För tillfället finns det ingen möjlighet att ställa sig i någon kö, men när vi har en visningslägenhet redo kommer vi att öppna upp för visningar som vi bl.a. kommer att annonsera om här på vår hemsida och i lokalmedia. Vill du redan nu anmäla ditt intresse, kan du fylla i nedan formulär, så kontaktar vi dig när det börjar bli visningsdags!

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.

Intresseanmälan Norrtälje Hamn

Hur hörde du talas om boendet?
Jag är intresserad av att bli kontaktad angående:

Kontakta oss