En äldre dam som har trevlig med en av Humanas anställda

Rekryteringsträff för Humanas nya äldreboende i Norrtälje Hamn

Tillbaka till Norrtälje Hamn – Öppnar 2021

Tisdagen den 2 februari kl. 17.00-18.30 bjuder Humana in dig som är intresserad av att börja jobba på vårt kommande äldreboende i Norrtälje Hamn till en digital rekryteringsträff.

Norrtälje Hamn är Humanas nya äldreboende som planeras att öppna i mitten på juni 2021. Boendet kommer att vara modernt inrett och bestå av 80 lägenheter.

Humana satsar på innovativa lösningar som underlättar vardagen både för de boende och för personalen. Vi kommer till exempel att ha ett digitalt planeringssystem. Vi har även digitala informationstavlor i trapphusen och köken där vi presenterar veckans aktiviteter och måltidsmenyer. Det är därför viktigt att du känner dig bekväm med välfärdsteknik eller har intresse av att lära dig ett digitalt arbetssätt. 

Under den digitala rekryteringsträffen kommer vi att berätta mer om Humana som arbetsgivare, om verksamheten i Norrtälje Hamn och sådant som kan vara intressant att veta för dig som vill söka jobb hos oss.

Du anmäler dig via formuläret nedan senast söndag den 31 januari. Dagen innan rekryteringsträffen får du ett mejl med en länk till Microsoft Teams. Ansluter du via mobil eller läsplatta måste du ladda ned appen Microsoft Teams för att kunna ansluta. Ansluter du via en dator går det bra att klicka direkt på länken som skickas ut dagen innan. För dig som inte har möjlighet att delta, men vill ta del av innehållet i efterhand, kan du ange detta under "Övrigt" i din anmälan. 

Tjänsterna kommer att publiceras i vår jobbportal dagarna efter rekryteringsträffen. Det är även via jobbportalen som vi tar emot din ansökan för den tjänsten som intresserar just dig.

Jobbportalen

Anmälan till digital rekryteringsträff 2/2

Hur hörde du talas om boendet?