1. Du är här: Norrtälje Östhamra – Öppnar 2021
Visionsbild av innergården på Humanas nya äldreboende i Östhamra, Norrtälje.
Tillbaka till våra äldreboenden

Humanas nya äldreboende i Östhamra, Norrtälje

Under våren 2021 öppnar Humana ett nytt äldreboende i Östhamra, Norrtälje. Boendet kommer att ha 60 lägenheter med balkong eller uteplats på varje plan.

  • Balkong eller uteplats på varje plan
  • Gym & rehab
  • Växthus
  • Samlingssal
  • Stort aktivitetsutbud
  • Prisbelönt belysningssystem
  • Komfortkyla & solceller
  • Laddstolpar för elbil
  • Wi-fi i hela huset

Om boendet

Äldreboendet kommer att erbjuda 60 lägenheter. Varje avdelning har ett gemensamt kök och vardagsrum och på varje plan finns en gemensam balkong eller uteplats. Boendet har även andra stora gemensamhetsytor, såsom samlingssal, aktivitetsrum, rehab. I trädgården finns det ett växthus för de som önskar att ägna sig åt plantering.

Boendet kommer att utrustas med smarta tekniska lösningar för att skapa trygghet och trevnad för såväl boende som medarbetare. Till exempel har vi en belysningslösning som styrs helt automatiskt och som stöttar dygnsrytmen.

Aktiviteter

Vi värdesätter aktiviteter

På Humanas äldreboenden erbjuder vi regelbundet aktiviteter för kropp, knopp och själ. Vi har en aktivitetsansvarig som ansvarar för att organisera individuella aktiviteter och gruppaktiviteter. Utbudet av aktiviteter baseras på de boendes önskemål. Njut av utsikten på takterrassen, måla i aktivitetsrummet eller träna i gymmet. På innergården finns det sköna sittgrupper och möjlighet till promenad. Här finns något för alla!

Den stora samlingssalen med tillhörande pentry kan användas vid gemensamma aktiviteter som sittgympa, musikunderhållning eller pubkvällar. Den kan även nyttjas när anhöriga kommer på besök eller vid födelsedagsfiranden.

Visionsbild av entrén till Humanas nya äldreboende i Östhamra, Norrtälje.

Intresserad av att flytta in?

Är du intresserad av att bo här?

Det är kommunens biståndsbedömare som avgör om du kan bli beviljad plats på ett särskilt boende (äldreboende). När du har fått ett beslut, får du själv välja vilket boende du vill flytta till i mån av plats. För tillfället finns det ingen möjlighet att ställa sig i någon kö, men när vi har en visningslägenhet redo kommer vi att öppna upp för visningar som vi bl.a. kommer att annonsera om här på vår hemsida och i lokalmedia. Vill du redan nu anmäla ditt intresse, kan du fylla i nedan formulär, så kontaktar vi dig när det börjar bli visningsdags!

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.

Intresseanmälan Norrtälje Östhamra

Hur hörde du talas om boendet?
Jag är intresserad av att bli kontaktad angående:

Kontakta oss