1. Du är här: Staffanstorp – Humana Sockerstan
Tillbaka till våra äldreboenden

Humana Sockerstan i Staffanstorp

Under våren 2019 öppnar vi ett helt nytt äldreboende i det nya området Sockerstan. I samarbete med Odalen Fastigheter och Wästbygg bygger vi ett modernt kvalitetsalternativ för de äldre i Staffanstorp.

  • Planerad inflyttning våren 2019
  • Prisbelönt belysningssystem
  • Samlingssal
  • Takterrass
  • Gym & rehabrum
  • Wi-fi i hela huset
  • Tv ingår i lägenheten

Boendet

Sockerstans äldreboende kommer att bestå av 72 lägenheter fördelade på fyra våningsplan. På plan fem kommer det att finnas en stor takterrass. Huset ligger med fantastisk utsikt både mot den gamla möllan och Sockerbruksparken.

På boendet kommer det att finnas en samlingssal där aktivitetsansvarig anordnar verksamhetsgemensamma aktiviteter såsom filmvisning, pubkvällar, dans, med mera. Gym och rehab är ytterligare satsningar som de boende kommer att ha tillgång till på Sockerstans äldreboende. 

Lägenheterna

Varje avdelning består av nio moderna och rymliga lägenheter. I alla lägenheter finns det platsbyggda garderober, en liten kokvrå med kokplatta, kyl och frysfack samt ett handikappanpassat badrum. Det ingår även en säng och en sänggavel med inbyggd belysning. Varje avdelning har ett stort gemensamt kök och vardagsrum. Dessutom finns det på varje våningsplan antingen en uteplats eller balkong.

Intresseanmälan

Vi kommer löpande att uppdatera den här sidan med ny information. I dagsläget finns det inte möjlighet att ställa sig i kö till boendet, men du får gärna kontakta oss vid frågor eller funderingar. Du kan också fylla i nedan formulär, så skickar vi dig information om t.ex. visningar av boendet och rekryteringsträffar.

Intresseanmälan Sockerstans äldreboende

Kryssa i vilken information du är intresserad av: