Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Hitta ett äldreboende nära dig

Nyhetsbrev 200403

Publicerad: 2020-04-03

Nyhetsbrev 200403

Aktiviteter
Vi har inte haft lika tur med vädret denna veckan. Handträningen och gymnastiken på avdelningarna har varit i gång men med lite sämre uppslutning än vi brukar ha. Vi har provat sittande zumba med Ljubica på plan 2 via en internetlänk. I onsdags samlades några stycken för att sticka tillsammans på Höjdpunkten och i torsdags hade vi bowling på entréplan. Nästa vecka ska solen skina igen och värmen kommer. Vi planerar att plantera pelargoner, fysisk aktivitet utomhus och trädgårdscafé. På skärtorsdag kommer förskolebarn och går runt huset utklädda och vinkar upp till boende och sprider påskstämning.

PS. Vill du bli uppdaterad om våra äldreboendens aktiviteter? Glöm inte att följa oss på Facebook @humanaomsorg eller på vår anhörigportal livet på Sockerstan https://prod.humana.se/aldreomsorg/vara-aldreboenden/staffanstorp-sockerstan/livet-pa-sockerstan/

Personal
Det är fortfarande högre sjukfrånvaro än normalt, det har dock minskat lite den senaste veckan. Det har gått bättre med att få in vikarier den här veckan än förra.


Övrig info
Vi har testat totalt 6 personer varav 3 den senaste veckan med symptom på luftvägsinfektion och ingen har påvisat covid-19.
Skyddsutrustning har kommit idag så nu är det ingen brist på det.
Vi tar från och med den 1 april inte emot något ätbart från anhöriga utan vi beställer det vi behöver från våra leverantörer för att säkra upp livsmedelshanteringen. Så vi kan tyvärr inte ta emot godsaker till påsk. Vi kommer köpa in detta.

Med vänlig hälsning
Daniel Bevréus med personal