Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Hitta ett äldreboende nära dig

Vecka 13

Måndag 29 mars

Lunch: Köttgryta med rotfrukter, kokt potatis och kokta grönsaker

Efterrätt: Fruktkräm med grädde

Middag: Potatisbullar, stekt fläsk och lingon

Tisdag 30 mars

Lunch: Panerad fisk, potatismos, smält smör och kokta grönsaker

Efterrätt: Nyponsoppa med mandelskorpor och grädde

Middag: Crepes med skinka/spenat

Onsdag 31 mars

Lunch: Köttfärslimpa, gräddsås, kokta potatis, lingon och kokta grönsaker

Efterrätt: Fruktsallad

Middag: Panerad fisk med remouladsås, kokt potatis och kokta grönsaker

Torsdag 1 april

Lunch: Köttfärssoppa och smörgås

Efterrätt: Ostkaka med sylt och grädde

Middag: Kassler med champinjonsås med kokt potatis och kokta grönsaker

Fredag 2 april Långfredag

Lunch: Drumsticks, pommes frites, bearnaisesås och sallad

Efterrätt: Kräm med mjölk

Middag: Fransk omelett

Lördag 3 april Påskafton

Lunch: Påsktallrik, sill, ägg, köttbullar, prinskorv, kavring

Efterrätt: Glasstrut

Middag: Janssons frestelse med ägg

Söndag 4 april Påskdagen

Lunch: Oxbringa, pepparrotssås, kokt potatis och kokta grönsaker

Efterrätt: Chokladpudding med grädde

Middag: Köttbullesmörgås

Vecka 14

Måndag 5 april

Lunch: Köttgryta med rotfrukter

Efterrätt: Fruktsoppa

Middag: Smörgås med stekt ägg

Tisdag 6 april

Lunch: Kokt fisk med ägg-och persiljesås och kokta grönsaker

Efterrätt: Kräm med mjölk

Middag: Morotsbiffar, tsatsiki och klyftpotatis

Onsdag 7 april

Lunch: Köttbullar med makaroner och rårivna morötter

Efterrätt: Färsk frukt

Middag: Fläskpannkaka med lingon

Torsdag 8 april

Lunch: Kalops med kokt potatis och kokta grönsaker

Efterrätt: Pannkakor med sylt och grädde

Middag: Redd grönsakssoppa och smörgås

Fredag 9 april

Lunch: Örtkalkon med äppelsås, kokt potatis, brysselkål och vinbärsgelé

Efterrätt: Äppelklyftor i ugn

Middag: Korv med bröd, senap, ketchup och rostad lök

Lördag 10 april

Lunch: Kokt lax med vitvinssås, pressad potatis, citronklyfta och kokta grönsaker

Efterrätt: Brylépudding

Middag: Paj med sallad

Söndag 11 april

Lunch: Örtagårdsstek med gräddsås, klyftpotatis, gelé och kokta grönsaker

Efterrätt: Mandariner med glass

Middag: Skinksmörgås med mimosasallad

Vecka 15

Måndag 12 april

Lunch: Grönsaksbiffar, klyftpotatis, citronsås och sallad

Efterrätt: Nyponsoppa med grädde

Middag: Stuvade morötter med falukorv

Tisdag 13 april

Lunch: Kokt fisk med -och persiljesås kokt potatis och kokta grönsaker

Efterrätt: Kräm med mjölk

Middag: Fläskköttgryta med curry-och äpple, kokt potatis och tomatsallad

Onsdag 14 april

Lunch: Kycklingpannbiff med potatis, gräddsås och kokta grönsaker

Efterrätt: Fruktsallad

Middag: Laxpaj med sallad

Torsdag 15 april

Lunch: Fisksoppa med vitlöksbröd

Efterrätt: Ostkaka med sylt och grädde

Middag: Stekt falukorv och stuvade grönsaker

Fredag 16 april

Lunch: Kycklinggryta (Flygande Jakob), ris/potatis och kokta grönsaker

Efterrätt: Glass med varma bär

Middag: Oxpytt, stekt ägg och inlagda rödbetor

Lördag 17 april

Lunch: Kokt lax med pressad potatis, citronsås och kokta grönsaker

Efterrätt: Päronhalva med glass

Middag: Pastrami med potatissallad

Söndag 18 april

Lunch: Skinkstek med rödvinssås, kokt potatis, vinbärsgelé och kokta grönsaker

Efterrätt: Marängsviss

Middag: Crepes med skinka/spenat

Vecka 16

Måndag 19 april
Lunch: Köttbullar med gräddsås, kokt potatis och kokta grönsaker
Efterrätt: Kräm med mjölk
Middag: Prinskorv med stuvad spenat

Tisdag 20 april
Lunch: Kokt fisk med tomat-och dillsås, kokt potatis och kokta grönsaker
Efterrätt: Hallonfromage
Middag: Risgrynsgröt

Onsdag 21 april
Lunch: Pepparbiff, klyftpotatis, rödvinssås, saltgurka
Efterrätt: Fruktcocktail med grädde
Middag: Pastrami med rotfruktsgratäng och grönsallad

Torsdag 22 april
Lunch: Redd grönsakssoppa (Ängamatssoppa) och ostsmörgås
Efterrätt: Pannkakor med sylt och grädde
Middag: Stekt fläsk, löksås, kokt potatis, lingon och kokta morötter

Fredag 23 april
Lunch: Fläskköttsgryta med curry-och äpple, ris och kokta grönsaker
Efterrätt: Vaniljglass med chokladsås
Middag: Crepes med skinka/spenat med tomatsallad

Lördag 24 april
Lunch: Laxbiff med dill, kokt potatis, kall gräddfilssås med örter och kokta grönsaker
Efterrätt: Äppelmos med kanel och grädde
Middag: Kycklingfilé, gräddsås med senap/dragon, klyftpotatis och sallad

Söndag 25 april
Lunch: Kassler med potatisgratäng och grönsallad
Efterrätt: Mousse
Middag: Tapastallrik

Kontakta oss