Vecka 2
Måndag 11 januari
Lunch: Bratwurstgryta med potatis/ris svamp, pärllök, bacon och kokta grönsaker
Efterrätt: Fruktkräm med grädde
Middag: Köttbullar, gräddsås, kokt potatis, lingon och pressgurka
Tisdag 12 januari
Lunch: Kokt lax med hollandaisesås, kokt potatis, och kokta grönsaker
Efterrätt: Nyponsoppa med mandelskorpor och grädde
Middag: Oxpytt med stekt ägg och inlagda rödbetor
Onsdag 13 januari
Lunch: Stekt falukorv , kokt potatis och stuvade morötter
Efterrätt: Kräm med mjölk
Middag: Lasagne med sallad
Torsdag 14 januari
Lunch: Ärtsoppa med stekt fläsk och senap
Efterrätt: Pannkakor med sylt och grädde
Middag: Wallenbergare, potatismos, smält smör, lingonsylt och kokta grönsaker
Fredag 15 januari
Lunch: Kycklinggryta (Chicken a la King), ris och kokta grönsaker
Efterrätt: Chokladmousse med vispgrädde
Middag: Rimmad fläskbog, peparrotssås, rotmos och kokta grönsaker
Lördag 16 januari
Lunch: Kokt lax med vitvinssås, kokt/pressad potatis och kokta grönsaker
Efterrätt: Marängsviss
Middag: Panerad fläskschnitzel, bearnaisesås, klyftpotatis och kokta grönsaker
Söndag 17 januari
Lunch: Nötkött långkokt (pulled beef), gräddsås, kokt potatis, gelé, pressgurka och kokta grönsaker
Efterrätt: Äppelmos med grädde och kanel
Middag: Risgrynsgröt och smörgås
Vecka 3
Måndag 18 januari
Lunch: Frukostkorv, potatismos, senap, ketchup och bostongurka
Efterrätt: Saftsoppa med glass
Middag: Janssons frestelse med ägghalva
Tisdag 19 januari
Lunch: Panerad fisk med remouladsås, kokt potatis och kokta grönsaker
Efterrätt: Aprikoskräm med vispad grädde
Middag: Oxjärpar, gräddsås, kokt potatis och kokta grönsaker
Onsdag 20 januari
Lunch: Kålpudding, gräddsås, klyftpotatis och kokta grönsaker
Efterrätt: Färsk frukt
Middag: Fläskpannkaka med lingon
Torsdag 21 januari
Lunch: Fisksoppa och vitlöksbröd
Efterrätt: Ostkaka med sylt och grädde
Middag: Pepparrotsgryta med potatis/ris och kokta grönsaker
Fredag 22 januari
Lunch: Kycklinggryta (Flygande Jakob) ris/potatis
Efterrätt: Banana split
Middag: Köttbullar med stuvade makaroner och kokta grönsaker
Lördag 23 januari
Lunch: Kokt lax med citronsås, pressad potatis och citronklyfta
Efterrätt: Päron i ugn med grädde
Middag: Ägg -och sillsmörgås
Söndag 24 januari
Lunch: Skinkstek, äppelsås, klyftpotatis, kokta grönsaker
Efterrätt: Kladdkaka med grädde
Middag: Köttfärsfylld pannkaksrulle
Vecka 4
Måndag 25 januari
Lunch: Kycklingfilé med gräddsås och klyftpotatis
Efterrätt: Varma bär med glass
Middag: Grillkorv och stuvad potatis
Tisdag 26 januari
Lunch: Kokt fisk med tomat-och svamp, pressad potatis och kokta grönsaker
Efterrätt: Kräm med mjölk
Middag: Pastrami med rotfruktsgratäng och sallad
Onsdag 27 januari
Lunch: Kåldolmar, gräddsås, kokt potatis och kokta grönsaker
Efterrätt: Färsk frukt
Middag: Oxpytt med rödbetor och stekt ägg
Torsdag 28 januari
Lunch: Ärtsoppa med fläsk och senap
Efterrätt: Pannkakor med sylt och grädde
Middag: Pasta och köttfärssås och tomatsallad
Fredag 29 januari
Lunch: Kotlettrad, gräddsås, rotfruktsgratäng och kokta grönsaker
Efterrätt: Cocktailbär och glass
Middag: Pasta med köttfärssås och tomatsallad
Lördag 30 januari
Lunch: Portergryta, kokt potatis och koka grönsaker
Efterrätt: Brulépudding
Middag: Panerad fläskschnitzel, bearnaisesås, klyftpotatis och grönsallad
Söndag 31 januari
Lunch: Örtkalkon, äppelsås, klyftpotatis, kokta grönsaker och äppelmos
Efterrätt: Hallonmousse
Middag: Köttsoppa med smörgås
Vecka 5
Måndag 1 februari
Lunch: Korvgryta med tomat – och basilika, kokt potatis och kokta grönsaker
Efterrätt: Päronhalva med grädde
Middag: Laxpudding, smält smör, citronklyfta och kokta grönsaker
Pannkaksrulle med curry och sallad (Plan 1)
Tisdag 2 februari
Lunch: Pannbiff, gräddsås, kokt potatis, stekt lök, kokta grönsaker och pressgurka
Efterrätt: Glass med chokladsås
Middag: Fläskköttsgryta med senap, kokt potatis och kokta grönsaker
Onsdag 3 februari
Lunch: Köttbullar med stuvade makaroner och kokta grönsaker
Efterrätt: Chokladpudding med grädde
Middag: Fläskpannkaka med sallad och lingonsylt
Torsdag 4 februari
Lunch: Stekt falukorv, senapssås, kokt potatis och kokta grönsaker
Efterrätt: Ostkaka med sylt och grädde
Middag: Raggmunk med fläsk och lingon
Fredag 5 februari
Lunch: Kyckling i dillfrikassé, potatismos och kokta grönsaker
Efterrätt: Persikor med glass
Middag: Risgrynsgröt och smörgås
Lördag 6 februari
Lunch: Köttfärslimpa med gräddsås, kokt potatis och kokta grönsaker
Efterrätt: Citronfromage
Middag: Paj med sallad
Söndag 7 februari
Lunch: Fläskkarré, gräddsås, kokt potatis och kokta grönsaker
Efterrätt: Glassbåt
Middag: Smörgås med skinka och stekt ägg
Kontakta oss
-
Verksamhetschef
Daniel Bevréus
070-164 73 30 -
Adress
Amarantgatan 12
245 33 Staffanstorp