Vecka 2

Måndag 11 januari

Lunch: Bratwurstgryta med potatis/ris svamp, pärllök, bacon och kokta grönsaker

Efterrätt: Fruktkräm med grädde

Middag: Köttbullar, gräddsås, kokt potatis, lingon och pressgurka

Tisdag 12 januari

Lunch: Kokt lax med hollandaisesås, kokt potatis, och kokta grönsaker

Efterrätt: Nyponsoppa med mandelskorpor och grädde

Middag: Oxpytt med stekt ägg och inlagda rödbetor

Onsdag 13 januari

Lunch: Stekt falukorv , kokt potatis och stuvade morötter

Efterrätt: Kräm med mjölk

Middag: Lasagne med sallad

Torsdag 14 januari

Lunch: Ärtsoppa med stekt fläsk och senap

Efterrätt: Pannkakor med sylt och grädde

Middag: Wallenbergare, potatismos, smält smör, lingonsylt och kokta grönsaker

Fredag 15 januari

Lunch: Kycklinggryta (Chicken a la King), ris och kokta grönsaker

Efterrätt: Chokladmousse med vispgrädde

Middag: Rimmad fläskbog, peparrotssås, rotmos och kokta grönsaker

Lördag 16 januari

Lunch: Kokt lax med vitvinssås, kokt/pressad potatis och kokta grönsaker

Efterrätt: Marängsviss

Middag: Panerad fläskschnitzel, bearnaisesås, klyftpotatis och kokta grönsaker

Söndag 17 januari

Lunch: Nötkött långkokt (pulled beef), gräddsås, kokt potatis, gelé, pressgurka och kokta grönsaker

Efterrätt: Äppelmos med grädde och kanel

Middag: Risgrynsgröt och smörgås

Vecka 3

Måndag 18 januari

Lunch: Frukostkorv, potatismos, senap, ketchup och bostongurka

Efterrätt: Saftsoppa med glass

Middag: Janssons frestelse med ägghalva

Tisdag 19 januari

Lunch: Panerad fisk med remouladsås, kokt potatis och kokta grönsaker

Efterrätt: Aprikoskräm med vispad grädde

Middag: Oxjärpar, gräddsås, kokt potatis och kokta grönsaker

Onsdag 20 januari

Lunch: Kålpudding, gräddsås, klyftpotatis och kokta grönsaker

Efterrätt: Färsk frukt

Middag: Fläskpannkaka med lingon

Torsdag 21 januari

Lunch: Fisksoppa och vitlöksbröd

Efterrätt: Ostkaka med sylt och grädde

Middag: Pepparrotsgryta med potatis/ris och kokta grönsaker

Fredag 22 januari

Lunch: Kycklinggryta (Flygande Jakob) ris/potatis

Efterrätt: Banana split

Middag: Köttbullar med stuvade makaroner och kokta grönsaker

Lördag 23 januari

Lunch: Kokt lax med citronsås, pressad potatis och citronklyfta

Efterrätt: Päron i ugn med grädde

Middag: Ägg -och sillsmörgås

Söndag 24 januari

Lunch: Skinkstek, äppelsås, klyftpotatis, kokta grönsaker

Efterrätt: Kladdkaka med grädde

Middag: Köttfärsfylld pannkaksrulle

Vecka 4

Måndag 25 januari

Lunch: Kycklingfilé med gräddsås och klyftpotatis

Efterrätt: Varma bär med glass

Middag: Grillkorv och stuvad potatis

Tisdag 26 januari

Lunch: Kokt fisk med tomat-och svamp, pressad potatis och kokta grönsaker

Efterrätt: Kräm med mjölk

Middag: Pastrami med rotfruktsgratäng och sallad

Onsdag 27 januari

Lunch: Kåldolmar, gräddsås, kokt potatis och kokta grönsaker

Efterrätt: Färsk frukt

Middag: Oxpytt med rödbetor och stekt ägg

Torsdag 28 januari

Lunch: Ärtsoppa med fläsk och senap

Efterrätt: Pannkakor med sylt och grädde

Middag: Pasta och köttfärssås och tomatsallad

Fredag 29 januari

Lunch: Kotlettrad, gräddsås, rotfruktsgratäng och kokta grönsaker

Efterrätt: Cocktailbär och glass

Middag: Pasta med köttfärssås och tomatsallad

Lördag 30 januari

Lunch: Portergryta, kokt potatis och koka grönsaker

Efterrätt: Brulépudding

Middag: Panerad fläskschnitzel, bearnaisesås, klyftpotatis och grönsallad

Söndag  31 januari

Lunch: Örtkalkon, äppelsås, klyftpotatis, kokta grönsaker och äppelmos

Efterrätt: Hallonmousse

Middag: Köttsoppa med smörgås

Vecka 5

Måndag 1 februari

Lunch: Korvgryta med tomat – och basilika, kokt potatis och kokta grönsaker

Efterrätt: Päronhalva med grädde

Middag: Laxpudding, smält smör, citronklyfta och kokta grönsaker

Pannkaksrulle med curry och sallad (Plan 1)

Tisdag 2 februari

Lunch: Pannbiff, gräddsås, kokt potatis, stekt lök, kokta grönsaker och pressgurka

Efterrätt: Glass med chokladsås

Middag: Fläskköttsgryta med senap, kokt potatis och kokta grönsaker

Onsdag 3 februari

Lunch: Köttbullar med stuvade makaroner och kokta grönsaker

Efterrätt: Chokladpudding med grädde

Middag: Fläskpannkaka med sallad och lingonsylt

Torsdag 4 februari

Lunch: Stekt falukorv, senapssås, kokt potatis och kokta grönsaker

Efterrätt: Ostkaka med sylt och grädde

Middag: Raggmunk med fläsk och lingon

Fredag 5 februari

Lunch: Kyckling i dillfrikassé, potatismos och kokta grönsaker

Efterrätt: Persikor med glass

Middag: Risgrynsgröt och smörgås

Lördag 6 februari

Lunch: Köttfärslimpa med gräddsås, kokt potatis och kokta grönsaker

Efterrätt: Citronfromage

Middag: Paj med sallad

Söndag 7 februari

Lunch: Fläskkarré, gräddsås, kokt potatis och kokta grönsaker

Efterrätt: Glassbåt

Middag: Smörgås med skinka och stekt ägg

Kontakta oss