Vecka 40

Måndag 30/9

Lunch: Korv stroganoff, ris/potatis och brysselkål

Efterrätt: Fruktkräm med grädde

Middag: Crepes med skinka/spenat och sallad

Tisdag 1/10

Lunch: Fiskgryta med vitvinssås med kokta potatis och ärter

Efterrätt: Citronfromage

Middag: Pyttipanna, stekt ägg och rödbetor

Onsdag 2/10

Lunch: Köttbullar, stuvad potatis, pressgurka och lingonsylt

Efterrätt: Bäryoghurt

Middag: Janssons frestelse, ägghalva och smörgås

Torsdag  3/10

Lunch: Ärtsoppa med fläsk, senap och ostsmörgås

Efterrätt: Pannkakor ned sylt och grädde

Middag: Mozzarellabiff, potatisgratäng, tomat/grönsaksröra (Ratatouille)

Fredag 4/10

Lunch: Fläskköttgryta med ädelost, kokt potatis och kokta grönsaker

Efterrätt: Fruktsallad med kvarg

Middag: Lasagne med tomatsallad

Lördag 5/10

Lunch: Kyckling i dillfrikasse, koktpotatis och kokta grönsaker

Efterrätt: Våfflor med sylt och grädde

Middag: Panerad fläskschnitzel, rotfruktsgratäng, med citronskiva

Söndag 6/10

Lunch: Kotlettrad, bearnaisesås, gelé, klyftpotatis och grönsallad

Efterrätt: Ris a la Malta

Middag: Fisksoppa och vitlökspainriche

 

 

 

Vecka 41

Måndag 7 oktober

Lunch: Köttkorv, pepparrotssås, kokt potatis och brysselkål

Efterrätt: Fruktkräm med grädde

Middag: Pannkaksrulle med Currykyckling, gräddfil och morotsstavar

Tisdag 8 oktober 

Lunch: kokt lax med vitvinssås, citronklyfta med pressad potatis och ärter

Efterrätt: Citronfromage

Middag: Prinskorv, stekt potatis, stekt ägg, rödbetor, senap

Onsdag 9 oktober

Lunch: Kåldolmar, gräddsås, kokt potatis, herrgårdsgrönsaker och lingonsylt

Efterrätt: Färskfrukt

Middag: Köttkorv, potatis, stuvad vitkål och senap

Torsdag 10 oktober

Lunch: Gulaschsoppa och smörgås

Efterrätt: Pannkakor med sylt och grädde

Middag: Wallenbergare, potatismos, rivna morötter och lingon

Fredag 11 oktober

Lunch: Pepparrotsköttgryta, kokt potatis, riven pepparrot och kokta morötter

Efterrätt: Konserverade päron med grädde

Middag: Pastrami med rotfruktsgratäng och sallad

Lördag 12 oktober

Lunch: Rimmad fläskbog, rotmos och senap, grönsaksblandning

Efterrätt: Morotskaka

Middag: Köttbullar med stuvade makaroner ketchup och sallad

Söndag 13 oktober

Lunch: Kycklingfilé, ris/potatis , rödvinssås och herrgårdsmix

Efterrätt: Banana split (banan, glass, grädde, chokladsås)

Middag: Risgrynsgröt och smörgås


Vecka 42

Måndag 14 oktober

Lunch: Korvgryta med dill och pepparot, potatismos och gurksallad

Efterrätt: Äppelmos med vispad grädde och kanel

Middag: Lasagne och tomatsallad

Tisdag 15 oktober 

Lunch: Kokt fisk med citron-kaprissås med pressad potatis och ärter

Efterrätt: Citronfromage

Middag: Grillkorv, potatissallad, bostongurka, senap och ketchup

Onsdag 16 oktober 

Lunch: Köttfärslimpa med kokt potatis, gräddsås och kokta grönsaker

Efterrätt: Färsk frukt

Middag: Varma smörgåsar och sallad

Torsdag 17 oktober

Lunch: Köttsoppa och smörgås

Efterrätt: Ostkaka med sylt och grädde

Middag: Leverbiff, gräddsås, koktpotatis och vitkålslingon

Fredag 18 oktober

Lunch: Kycklinggryta med citron-rosmarin, ris/potatis och grönsallad

Efterrätt: Stekt bananskiva med glass

Middag: Janssons frestelse, ägghalva och smörgås

Lördag 19 oktober

Lunch: Kokt lax med vitvinssås, pressad potatis, ärter och citronklyfta

Efterrätt: Chokladpudding

Middag: Köttkorv med pepparrotssås, kokt potatis

Söndag 20 oktober

Lunch: Skinkstek, kokt potatis, champinjonsås och herrgårdsmix

Efterrätt: Rulltårta med grädde

Middag: Spenatsoppa, ägghalva och smörgås

 

 

 

Kontakta oss