Vecka 20

Måndag 11 maj

Lunch: Kålpuddning med gräddsås, kokt potatis, lingon och kokta grönsaker

Efterrätt: Nyponsoppa med mandelbiskvier

Middag: Köttbullar med tomat- och grönsaksröra, pasta och gurksallad

Tisdag 12 maj

Lunch: Strömmning i tomatsås med pressad potatis och kokta grönsaker

Efterrätt: Citronfromage

Middag: Kycklingryta med ris och tomatsallad

Onsdag 13 maj

Lunch: Köttfärslimpa, gräddsås, kokt potatis, lingon och pressgurka

Efterrätt: Ostkaka med sylt och grädde

Middag: Varma smörgåsar och sallad

Torsdag 14 maj

Lunch: Oxjärpe, gräddsås, kokt potatis och kokta grönsaker

Efterrätt: Kräm med grädde

Middag:Linssoppa med tomat och smörgås

Fredag 15 maj

Lunch: Kycklinggryta med basilikasås, ris/pasta och färsk tomatsallad

Efterrätt: Konserverad mandarin med glass

Middag: Janssons frestelse, ägghalva och smörgås

Lördag 16 maj

Lunch: Laxbullar med gräslössås, potatismos och kokta grönsaker

Efterrätt: Citronfromage

Middag: Gulaschgryta, kokt potatis, rödbetor

Söndag 17 maj

Lunch: Skinkstek, kokt potatis, gräddsås, gelé och kokta grönsaker

Efterrätt: Rulltårta med grädde

Middag: Broccolisoppa och ostsmörgås

Vecka 21

Måndag 18 maj

Lunch: Stekt falukorv med potatismos och kokta grönsaker

Efterrätt: Jordgubbskräm med grädde

Middag: Potatisbullar, stekt fläsk, lingon och rårivna morötter

Tisdag 19 maj

Lunch: Panerad fisk, kokt potatis, citronklyfta, remouladsås och grönsallad

Efterrätt: Nyponsoppa med vispad grädde

Middag: Köttbullemacka med rödbetssallad

Onsdag 20 maj

Lunch: Kålbiff, gräddsås, kokt potatis, lingon och kokta grönsaker

Efterrätt: Färsk frukt

Middag: Sparrispaj och sallad

Torsdag 21 maj

Lunch: Redd grönsakssoppa och skinsmörgås

Efterrätt: Pannkakor med sylt och grädde

Middag: Panerad fläskschnitzel, stekt potatis, gräddsås och sallad

Fredag 22 maj

Lunch: Örtagårdsstek med äppelsås, kokt potatis, brysselkål poch vinbärsgelé

Efterrätt: Chokladpuddning med vispgrädde

Middag: Västerbottenpaj, sallad

Lördag 23 maj

Lunch: Kokt lax med citronsås, pressad potatis, citronklyfta och kokt sparris

Efterrätt: Glass med sås

Middag: Ägg -och silltallrik, grov smörgås

Söndag 24 maj

Lunch: Nötkött långokt (pulled beed), rödvinssås, potatisgratäng och kokta grönsaker

Efterrätt: Äppelpaj med vaniljsås

Middag: Janssons frestelse

Vecka 22

Måndag 25 maj

Lunch: Korvstroganoff med ris/potatis och kokta grönsaker

Efterrätt: Fruktsoppa med mandelskorpor

Middag: Fläskpannkaka, lingonsylt och rivna morötter

Tisdag 26 maj

Lunch: Strömming med tomatsås, pressad potatis och kokta grönsaker

Efterrätt: Aprikoskräm med grädde

Middag: Kycklingpannbiff, kokt potatis, tomat/grönsaksröra

Onsdag 27 maj

Lunch: Köttbullar med mynta/tomat, stuvade makaroner och grönsalla, ketchup

Efterrätt: Persikahalva med glass/grädde

Middag: Laxpudding, smält smör, citronklyfta och kokta grönsaker

Torsdag 28 maj

Lunch: Köttfärssoppa och smörgås

Efterrätt: Ostkaka med sylt och grädde

Middag: Potatisgratäng med frukostkorv

Fredag 29 maj

Lunch: Kycklingryta (Chicken a la King) ris/potatis, kokta grönsaker, färsk paprika

Efterrätt: Marängsviss

Middag: Oxpytt, stekt ägg och inlagda rödbetor

Lördag 30 maj

Lunch: Fläskkarré, gräddsås, kokt potatis, katrinplommon och kokta grönsaker 

Efterrätt: Fruktsoppa med mandelskorpa

Middag: Wallenbergare, potatismos, smält smör, ärtor och lingon

Söndag 31 maj

Lunch: Slottsstek, slottsstekssås, kokt potatis, vinbärsgelé och kokta grönsaker

Efterrätt: Kladdkaka med grädde

Middag: Pannkaksrulle med currykyckling, gräddfil och morotsstavar

Kontakta oss