Vecka 2

Måndag 6 januari

Lunch: Fläskkarré, rödvinssås, stekt potatis och blomkål

Efterrätt: Äppelmos med vispad grädde och kanel

Middag: Korvgryta, dill/pepparrot och kokt potatis

Tisdag 7 januari

Lunch: Kokt fisk i citron och kaprissås med pressad potatis och ärtor

Efterrätt: Citronfromage

Middag: Oxpytt, stekt ägg och rödbetor

Onsdag 8 januari

Lunch: Köttfärslimpa med kokt potatis, gräddsås och kokta grönsaker

Efterrätt: Färsk frukt

Middag: Varma smörgåsar och sallad

Torsdag 9 januari

Lunch: Köttsoppa och smörgås

Efterrätt: Ostkaka med sylt och grädde

Middag: Leverbiff, gräddsås, koktpotatis och vitkålslingon

Fredag 10 januari

Lunch: Kycklinggryta med citron-rosmarin, ris/potatis och grönsallad

Efterrätt: Stekt bananskiva med glass

Middag: Janssons frestelse, ägghalva och smörgås

Lördag 11 januari

Lunch: Kokt lax med vitvinssås, pressad potatis, ärter och citronklyfta

Efterrätt: Chokladpudding

Middag: Köttkorv med pepparrotssås, kokt potatis

Söndag 12 januari

Lunch: Skinkstek, kokt potatis, champinjonsås och herrgårdsmix

Efterrätt: Rulltårta med grädde

Middag: Spenatsoppa, ägghalva och smörgås

 

Vecka 3

Måndag 13 januari

Lunch: Korvgryta med dill och pepparot, potatismos och gurksallad

Efterrätt: Äppelmos med vispad grädde och kanel

Middag: Lasagne och tomatsallad

Tisdag 14 januari

Lunch: Kokt fisk med citron-kaprissås med pressad potatis och ärter

Efterrätt: Citronfromage

Middag: Grillkorv, potatissallad, bostongurka, senap och ketchup

Onsdag 15 januari

Lunch: Köttfärslimpa med kokt potatis, gräddsås och kokta grönsaker

Efterrätt: Färsk frukt

Middag: Varma smörgåsar och sallad

Torsdag 16 januari

Lunch: Köttsoppa och smörgås

Efterrätt: Ostkaka med sylt och grädde

Middag: Leverbiff, gräddsås, koktpotatis och vitkålslingon

Fredag 17 januari

Lunch: Kycklinggryta med citron-rosmarin, ris/potatis och grönsallad

Efterrätt: Stekt bananskiva med glass

Middag: Janssons frestelse, ägghalva och smörgås

Lördag 18 januari

Lunch: Kokt lax med vitvinssås, pressad potatis, ärter och citronklyfta

Efterrätt: Chokladpudding

Middag: Köttkorv med pepparrotssås, kokt potatis

Söndag 19 januari

Lunch: Skinkstek, kokt potatis, champinjonsås och herrgårdsmix

Efterrätt: Rulltårta med grädde

Middag: Spenatsoppa, ägghalva och smörgås

Vecka 4

Måndag 20 januari

Lunch: Bratwurstgryta med svamp-bacon, kokt potatis och broccoli

Efterrätt: Apelsinsallad med honung och kanel

Middag: Blodkorv, bacon, lingon och knäckebröd

Tisdag 21 januari

Lunch: Torskbiff med citronsås, potatismos och ärter

Efterrätt: Nyponsoppa med vispad grädde

Middag: Köttbullemacka med rödbetssallad

Onsdag 22 januari

Lunch: Biff a la Lindström, gräddsås, kokt potatis och inlagda rödbetor, inlagd gurka

Efterrätt: Färsk frukt

Middag: Sparris paj och sallad

Torsdag 23 januari

Lunch: Ärtsoppa med fläsk, senap och ostsmörgås

Efterrätt: Pannkakor med sylt och grädde

Middag: Panerad fläskschnitzel, stekt potatis, gräddsås och sallad

Fredag 24 januari

Lunch: Örtkalkon med äppelsås, kokt potatis, brysselkål och vinbärsgelé

Efterrätt: Lingongrädde

Middag: Ägg och sill tallrik, grov macka

Lördag 25 januari

Lunch: Kalops, kokt potatis, inlagda rödbetor och skivade morötter

Efterrätt: Glass med sås

Middag: Prinskorv, stuvad spenat, stekt potatis och tomatklyftor

Söndag 26 januari

Lunch: Fläskkarrè, gräddsås, kokt potatis, äpplemos, ärter och morötter

Efterrätt: Äppelpaj med vaniljsås

Middag: Risgrynsgröt och smörgås

Kontakta oss