Måndag 15/4

Lunch: Stekt falukorv, stuvad vitkål med kummin, kokt potatis och broccoli

Efterrätt: Fruktkräm med grädde

Middag: Crepes med skinka/spenat och sallad

Tisdag 16/4

Lunch: Fiskgryta med tomat-vitsås med kokt potatis och ärter

Efterrätt: Chokladpudding med vispad grädde

Middag: Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor

Onsdag 17/4

Lunch: Redd grönsakssoppa (Ängamatssoppa) och ostsmörgås

Efterrätt: Färsk frukt

Middag: Kålpudding, kokt potatis, gräddsås och rivna morötter

Torsdag 18/4

Påskbuffé

Middag: Risgrynsgröt

Fredag 19/4

Lunch: Kall inkokt lax, potatis med kall dillsås, citronklyfta och ärter

Efterrätt: Konserverade päron med grädde

Middag: Västerbotten paj och sallad

Lördag 20/4

Lunch: kycklingfilé, gräddsås med senap-dragon, pressad potatis och broccoli

Efterrätt: Morotskaka

Middag: Pepparbiff med champinjon-vitvinssås, kokt potatis, vinbärsgelé, kokta morötter

Söndag 21/4

Lunch: Lammstek. Potatisgratäng med rödvinssås och brysselkål

Efterrätt: Fruktsallad med vaniljkvarg

Middag: Fina smörgåsar

Måndag 22/4

Lunch: Lunch: Fläskfilégryta med ädelost, ris/potatis kokta grönsaker

Efterrätt: Aprikoskräm med grädde

Middag: Potatisbullar med lingonsylt och vitkålssallad

Tisdag 23/4

Lunch: Kokt lax i citronsås med pressad potatis och ärter    

Efterrätt: Varma bär med vaniljglass

Middag: Omelett med champinjon stuvning        

Onsdag 24/4

Lunch: Köttfärslimpa med kokt potatis, gräddsås och kokta grönsaker

Efterrätt: Färsk frukt

Middag: Varma smörgåsar och sallad  

Torsdag 25/4

Lunch: Köttsoppa och smörgås

Efterrätt: Ostkaka med sylt och grädde

Middag: Oxjärpe med rotfruktsgratäng och kokt broccoli      

Fredag 26/4

Lunch: Kycklinggryta med basilikasås, ris/ potatis och grönsallad

Efterrätt: Stekt bananskiva med glass

Middag: Köttfärspaj med vitkålssallad

Lördag 27/4

Lunch: Kokt lax med hollandaisesås, pressad potatis, ärter och citronklyfta

Efterrätt: Chokladpudding

Middag: Köttkorv med pepparrotssås, kokt potatis        

Söndag 28/4

Lunch:  Skinkstek, kokt potatis, champinjonsås och herrgårdsmix

Efterrätt: Rulltårta med grädde  

Middag: Broccolisoppa och smörgås        

 

Kontakta oss