Måndag 10/6

Lunch: Korvgryta med tomat och basilika, kokt potatis och kokta morötter

Efterrätt: Äppelmos med vispad grädde och kanel

Middag: Lasagne med tomatsallad

Tisdag 11/6

Lunch: Grillkorv, potatissallad, bostongurka, senap/ketchup

Efterrätt: Hembakat

Middag: Strömming i tomatsås med potatismos och ärter

Onsdag 12/6

Lunch: Köttfärslimpa med kokt potatis, gräddsås och kokta grönsaker

Efterrätt: Färsk frukt

Middag: Varma smörgåsar och sallad

Torsdag 13/6

Lunch: Köttsoppa och ostsmörgås

Efterrätt: Ostkaka med sylt och grädde

Middag: Oxjärpe med rotfruktsgratäng och kokt broccoli

Fredag 14/6

Lunch: Kycklinggryta med basilikasås, ris/potatis och grönsallad

Efterrätt: Stekt bananskiva med grädde

Middag: Pannkaksrulle med currykyckling och sallad

Lördag 15/6

Lunch: Kokt lax med hollandaisesås, pressad potatis, ärter och citronklyfta

Efterrätt: Chokladpudding

Middag: Köttkorv med pepparrotssås och kokt potatis

Söndag 16/6

Lunch: Skinkstek, kokt potatis, champinjonsås och herrgårdsmix

Efterrätt: Rulltårta med grädde

Middag: Broccolisoppa och smörgås

Måndag 3/6

Lunch: Korvgryta med dill-pepparrot, kokt potatis och ärter

Efterrätt: Aprikoskräm med grädde

Middag: Potatisbullar med lingonsylt och vitkålssallad

 

Tisdag 4/6

Lunch: Kokt lax i citronsås med pressad potatis och ärter

Efterrätt: Saftsoppa med vaniljglass

Middag: Omelett med champinjonstuvning

 

Onsdag 5/6

Lunch: Kålbiff, gräddsås, kokt potatis, rivna morötter och lingonsylt

Efterrätt: Färsk frukt

Middag: Crepes skinka/spenat och sallad

 

Torsdag 6/6

Lunch: Potatis – och purjolökssoppa och ostsmörgås

Efterrätt: Pannkakor med sylt och grädde

Middag: Kycklingpannbiff med stekt potatis, champinjonsås och sallad

 

Fredag 7/6

Lunch: Kassler med rotfruktsgratäng, senap/ketchup

Efterrätt: Fruktsallad med grädde

Middag: Stekt falukorv, potatis och stekt ägg, senap/ketchup

 

Lördag 8/6

Lunch: Kycklinggryta (Chicken a la King) ris/potatis och broccoli

Efterrätt: Smulpaj med vaniljsås

Middag: Laxbiff med dill, kokt potatis, skivade morötter, citron

 

Söndag 9/6

Lunch: Slottsstek med slottsstekssås, kokt potatis, vinbärsgelé och herrgårdsmix

Efterrätt: Varma bär med glass

Middag: Tapastallrik (lite av varje)

Måndag 27/5

Lunch: Korv Stroganoff, ris/potatis och brysselkål

Efterrätt: Fruktkräm med grädde

Middag: Crepes med skinka/spenat och sallad

 

Tisdag 28/5

Lunch: Fiskgryta med vitvinssås, kokt potatis och ärter

Efterrätt: Citronfromage

Middag: Pyttipanna, stekt ägg och rödbetor

 

Onsdag 29/5

Lunch: Pannbiff, gräddsås, kokt potatis, herrgårdsgrönsaker och lingonsylt

Efterrätt: Färsk frukt

Middag: Köttkorv, potatis, stuvad vitkål och senap

 

Torsdag 30/5

Lunch Champinjonsoppa och skinksmörgås

Efterrätt: Pannkakor med sylt och grädde

Middag: Kålpudding med potatis, gräddsås och rivna morötter

 

Fredag 31/5

Lunch: Pepparrotsgryta, kokt potatis, riven pepparrot och kokta morötter

Efterrätt: Konserverade päron med grädde

Middag: Pastrami med rotfruktsgratäng och sallad

 

Lördag 1/6

Lunch: Fläskfilégryta med ädelost, kokt potatis och broccoli

Efterrätt: Morotskaka

Middag: Köttbullar med stuvade morötter

 

Söndag 2/6

Lunch: Kotlettrad tunnskivad, kokt potatis, äppelsås och herrgårdsmix

Efterrätt: Banana split (banan, glass, grädde och chokladsås)

Middag: Risgrynsgröt och smörgås


 

Kontakta oss