Vecka 43

Måndag 19 oktober

Lunch: Köttgryta med rotfrukter, kokt potatis och kokta grönsaker

Efterrätt: Fruktkräm med grädde

Middag: Potatisbullar, stekt fläsk och lingon

Tisdag 20 oktober

Lunch: Panerad fisk, potatismos, smält smör och kokta grönsaker

Efterrätt: Nyponsoppa med mandelskorpor och grädde

Middag: Crepes med skinka/spenat

Onsdag 21 oktober

Lunch: Oxjärpar, gräddsås, kokt potatis, kokta grönsaker och lingon

Efterrätt: Kräm med mjölk

Middag: Köttkorv med rotmos och senap

Torsdag 22 oktober

Lunch: Gulaschsoppa med crème fraicheklick

Efterrätt: Äppelklyftor i ugn med glass

Middag: Pastrami med pastrami med potatisgratäng och sallad

Fredag 23 oktober

Lunch: Kalops, kokt potatis, inlagda rödbetor och kokta grönsaker

Efterrätt: Chokladmousse med grädde

Middag: Pannbiff, gräddsås, stekt potatis och pressgurka

Lördag 24 oktober

Lunch: Laxbiff, citronsås, potatismos och kokta grönsaker

Efterrätt: Marängsviss

Middag: Paj med sallad

Söndag 25 oktober

Lunch: Slottsstek, rödvinssås, kokt potatis och kokta grönsaker

Efterrätt: Äppelmos med grädde och kanel

Middag: Varm smörgås

 

Vecka 44

Måndag 26 oktober

Lunch: Korvstroganoff, ris/potatis och kokta grönsaker

Efterrätt: Mandariner med glass

Middag: Janssons frestelse med ägghalva

Tisdag 27 oktober

Lunch: Stekt fläsk, bruna bönor och kokt potatis

Efterrätt: Nyponsoppa med vispad grädde

Middag: Fläskköttsgryta med curry och äpple, kokt potatis/ris och kokta grönsaker

Onsdag 28 oktober

Lunch: Biff a la Lindström, gräddsås, kokt potatis, kokta grönsaker

Efterrätt: Färsk frukt

Middag: Oxpytt med stekt ägg och inlagda rödbetor

Torsdag 29 oktober

Lunch: Ärtsoppa med fläsk och senap

Efterrätt: Pannkakor med sylt och grädde

Middag: Lasagne och sallad

Fredag 30 oktober

Lunch: Pepparrotsköttgryta, kokt potatis, riven pepparrot och kokta grönsaker

Efterrätt: Banana split

Middag: Pannkaksrulle med currykyckling och sallad

Lördag 31 oktober

Lunch: Stekt fläsk, löksås, kokt potatis, rårivna morötter och lingonsylt

Efterrätt: Päron i ugn med grädde

Middag: Köttbullesmörgås med rödbetssallad

Söndag 1 november

Lunch: Kycklingfilé, bearnaisesås, potatisgratäng, kokta grönsaker och gelé  

Efterrätt: Kladdkaka med grädde

Middag: Risgrynsgröt och smörgås

Vecka 45

Måndag 2 november

Lunch: Fläskkorv, rotmos, senap och grönsallad

Efterrätt: Päronhalva med grädde

Middag: Laxpudding, smält smör, citron och kokta grönsaker

Tisdag 3 november

Lunch: Kokt fisk med ägg- och persiljesås, potatis och kokta grönsaker

Efterrätt: Glass med chokladsås

Middag: Lasagne och sallad

Onsdag 4 november

Lunch: Köttfärslimpa, gräddsås, kokt potatis, lingon och pressgurka

Efterrätt: Chokladpudding med grädde

Middag: Fläskpannkaka med lingon

Torsdag 5 november

Lunch: Köttfärssoppa och smörgås

Efterrätt: Ostkaka med sylt och grädde

Middag: Pepparbiff, stuvad potatis, lingon och pressgurka

Fredag 6 november

Lunch: Grillade kycklingben (drumsticks) bearnaisesås och pommes frites

Efterrätt: Persikor med glass

Middag: Chili con carne, vitlöksbröd och gräddfil

Lördag 7 november

Lunch: Biff a la Lindström, gräddsås, kokt potatis, inlagda rödbetor och saltgurka

Efterrätt: Citronfromage

Middag: Varma smörgåsar

Söndag 8 november

Lunch: Fläskfilégryta med ädelost, ris/potatismos och kokta grönsaker

Efterrätt: Glassbåt

Middag: Ostgratinerade crepes med skinka/spenat

Kontakta oss