Vecka 47
Måndag 18 november
Lunch: Korv stroganoff med ris/potatis och ärter
Efterrätt: Aprikoskräm med grädde
Middag: Morotsoppa (Högsbosoppa) med créme fraiche och smörgås
Tisdag 19 november
Lunch: Kokt lax i vitvinssås med pressad potatis och ärter
Efterrätt: Saftsoppa med vaniljglass
Middag: Fläskpannkaka, lingon
Onsdag 20 november
Lunch: pannbiff, löksås, kokt potatis, rivna morötter och lingonsylt
Efterrätt: Färsk frukt
Middag: Crepes skinka/spenat och sallad
Torsdag 21 november
Lunch: Stekt fläsk, bruna bönor, kokt potatis och kokta morötter
Efterrätt: Äppelklyftor i ugnen med glass
Middag: Broccolisoppa med smörgås
Fredag 22 november
Lunch: Dillköttgryta, kokt potatis och grönsaksblandning
Efterrätt: Päronkräm med vispad grädde
Middag: Isterband, stuvad potatis och inlagda rödbetor
Lördag 23 november
Lunch: Fläskköttgryta med Pepparsås, Ris/Potatis och blomkål
Efterrätt: Smulpaj med vaniljsås
Middag: Laxbiff med dill, kokt potatis , skivade morötter och citron
Söndag 24 november
Lunch: Örtkalkon med äppelsås, rotsaksgratäng, vinbärsgelé och herrgårdsmix
Efterrätt: Varma bär med glass
Middag: Macka med stekt ägg / tapas tallrik
Vecka 48
Måndag 25 november
Lunch: Korvgryta med dill och pepparot, potatismos och gurksallad
Efterrätt: Äppelmos med vispad grädde och kanel
Middag: Lasagne och tomatsallad
Tisdag 26 november
Lunch: Kokt fisk med citron-kaprissås med pressad potatis och ärter
Efterrätt: Citronfromage
Middag: Grillkorv, potatissallad, bostongurka, senap och ketchup
Onsdag 27 november
Lunch: Köttfärslimpa med kokt potatis, gräddsås och kokta grönsaker
Efterrätt: Färsk frukt
Middag: Varma smörgåsar och sallad
Torsdag 28 november
Lunch: Köttsoppa och smörgås
Efterrätt: Ostkaka med sylt och grädde
Middag: Leverbiff, gräddsås, koktpotatis och vitkålslingon
Fredag 29 november
Lunch: Kycklinggryta med citron-rosmarin, ris/potatis och grönsallad
Efterrätt: Stekt bananskiva med glass
Middag: Janssons frestelse, ägghalva och smörgås
Lördag 30 november
Lunch: Kokt lax med vitvinssås, pressad potatis, ärter och citronklyfta
Efterrätt: Chokladpudding
Middag: Köttkorv med pepparrotssås, kokt potatis
Söndag 1 december
Lunch: Skinkstek, kokt potatis, champinjonsås och herrgårdsmix
Efterrätt: Rulltårta med grädde
Middag: Spenatsoppa, ägghalva och smörgås
Vecka 49
Måndag 2 december
Lunch: Bratwurstgryta med svamp-bacon, kokt potatis och broccoli
Efterrätt: Apelsinsallad med honung och kanel
Middag: Blodkorv, bacon, lingon och knäckebröd
Tisdag 3 december
Lunch: Torskbiff med citronsås, potatismos och ärter
Efterrätt: Nyponsoppa med vispad grädde
Middag: Köttbullemacka med rödbetssallad
Onsdag 4 december
Lunch: Biff a la Lindström, gräddsås, kokt potatis och inlagda rödbetor, inlagd gurka
Efterrätt: Färsk frukt
Middag: Sparris paj och sallad
Torsdag 5 december
Lunch: Ärtsoppa med fläsk, senap och ostsmörgås
Efterrätt: Pannkakor med sylt och grädde
Middag: Panerad fläskschnitzel, stekt potatis, gräddsås och sallad
Fredag 6 december
Lunch: Örtkalkon med äppelsås, kokt potatis, brysselkål och vinbärsgelé
Efterrätt: Lingongrädde
Middag: Ägg och sill tallrik, grov macka
Lördag 7 december
Lunch: Kalops, kokt potatis, inlagda rödbetor och skivade morötter
Efterrätt: Glass med sås
Middag: Prinskorv, stuvad spenat, stekt potatis och tomatklyftor
Söndag 8 december
Lunch: Fläskkarrè, gräddsås, kokt potatis, äpplemos, ärter och morötter
Efterrätt: Äppelpaj med vaniljsås
Middag: Risgrynsgröt och smörgås
Kontakta oss
-
Verksamhetschef
Daniel Bevréus
070-164 73 30 -
Adress
Amarantgatan 12
245 33 Staffanstorp