Vecka 14

Måndag

Lunch: Korv Strofanoff med ris och broccoli

Efterrätt: Fruktsoppa med mandelskorpor

Middag: Skånsk äggakaka, stekt fläsk, lingonsylt och rivna morötter

Tisdag

Lunch:Kokt fisk med tomat och svamp, kokt potatis och ärter

Efterätt: Aprikoskräm med vispad grädde

Middag: Köttfärsfylld pannkaksrulle och vitkålssallad

Onsdag

Lunch: Biff a la Lindström med gräddsås, kokt potatis, inlagda rödbetor och smörgåsgurka

Efterätt: Persikahalva med glass/grädde

Middag: Laxpudding, smält smör, citronklyfta och ärter

Torsdag

Lunch: Köttfärssoppa och smörgås

Efterätt: Ostkaka med sylt och grädde

Middag: Frukostkorv, stuvade makaroner, senap/ketchup och sallad

Fredag

Lunch: Kycklingryta (Flygande Jakob) ris och grönsallad

Efterätt: Stekt bananskiva med glass

Middag: Köttfärspaj och vitkålssllad

Lördag

Lunch: Fiskgryta med vitvinssås, pressad potatis, broccoli och citronklyfta

Efterätt: Chokladpudding med vispad grädde

Middag: Pannkaksrulle med currykyckling och sallad

Söndag

Lunch: Slottstek, slottsstekssås, kokt potatis, vinbärsgelé och herrgårdsmix

Efterätt: Kladdkaka med grädde

Middag: Raggmunk, stekt fläsk och bruna bönor