Hem 0470-10160 Verksamhetschef
Kontakta oss Hitta ett äldreboende nära dig

Alla har rätt till en näringsrik och hälsosam kost samt en trevlig och rofylld måltidsmiljö. Personal sitter med under måltiderna för social gemenskap och som stöd för de som behöver.

Här nedan kan du se veckans meny. 

Med reservation för eventuella ändringar/specialkost. 

Ibland beställer kostansvarig en annan rätt. 

Vecka 24

Måndag 14 juni
Lunch: Korv stroganoff, ris och gurkstavar.
Efterrätt: Chokladpudding med grädde
Middag: Blomkålssoppa och smörgås.

Tisdag 8 juni
Lunch: Oxjärpe med kokt potatis och gräddsås.
Efterrätt: Kräm med mjölk
Middag: Rotfruktsgratäng och köttbullar

Onsdag 9 juni
Lunch: Fläskköttgryta med curry, äpple och ris.
Efterrätt: Fruktsallad
Middag: Grillade drumsticks, stekt potatis, bearnaisesås och sallad.

Torsdag 10 juni
Lunch: Kycklingpannbiff, grönsaksröra och stekt potatis.
Efterrätt: Ostkaka med jordgubbssylt och grädde.
Middag: Fisksoppa med aioli och smörgås.

Fredag 11 juni
Lunch: Pepparrotsköttgryta med kokt potatis och sallad.
Efterrätt: Persikohalvor med grädde.
Middag: Grönsaksbiff med klyftpotatis, citronkräm och sallad

Lördag 12 juni
Lunch: Kokt lax med citronsås, pressad potatis och sallad.
Efterrätt: Ris a lá Malta
Middag: Köttfärspaj med en klick cream fraiché och sallad.

Söndag 13 juni
Lunch: Wallenbergare med potatismos, smält smör och kokta ärtor.
Efterrätt: Stekta äppelklyftor med kanel, socker och glass.
Middag: Risgrynsgröt med kanel och smörgås.

Vecka 25

Måndag datum månad
Lunch: Köttgryta med rotfrukter, pressad potatis och kokta grönsaker.
Efterrätt: Glass och frukt
Middag: Champinjonsoppa och smörgås.

Tisdag datum månad
Lunch: Köttbullar med stuvade grönsaker och potatis.
Efterrätt: Färsk frukt
Middag: Oxpytt med stekt ägg och inlagda rödbetor.

Onsdag datum månad
Lunch: Kålpudding, kokt potatis och gräddsås.
Efterrätt: Färsk frukt
Middag: Fläskpannkaka med rårivna morötter och lingon.

Torsdag datum månad
Lunch: Kalops, kokt potatis och kokta grönsaker.
Efterrätt: Pannkaka med sylt och grädde
Middag: Gulaschsoppa med en klick cream fraiche och smörgås.

Fredag datum månad
Lunch: Pannbiff med stekt lök, kokt potatis och gräddsås.
Efterrätt: Färsk frukt
Middag: Risgrynsgröt och smörgås.

Lördag datum månad
Lunch: Panerad fläskschnitzel, potatisgratäng och champinjonsås.
Efterrätt: Glass med strössel
Middag: Janssons frestelse, ägghalvor och smörgås

Söndag datum månad
Lunch: Örtkalkon, klyftpotatis och gräddsås.
Efterrätt: Kräm med mjölk.
Middag: Äppelpaj med vaniljsås.

 

Vecka 26

Måndag datum månad
Lunch: 
Dessert: 
Middag:

Tisdag xx månad
Lunch: 
Dessert: 
Middag:

Onsdag xx månad
Lunch: 
Dessert: 
Middag:

Torsdag xx månad
Lunch: 
Dessert: 
Middag:

Fredag xx månad
Lunch: 
Dessert: 
Middag:

Lördag xx månad
Lunch: 
Dessert: 
Middag:

Söndag xx månad
Lunch: 
Dessert: 
Middag:

Vecka 27

Måndag datum månad
Lunch: Korv stroganoff, ris och gurkstavar.
Efterrätt: Chokladpudding med grädde
Middag: Blomkålssoppa och smörgås.

Tisdag datum månad
Lunch: Oxjärpe med kokt potatis och gräddsås.
Efterrätt: Kräm med mjölk
Middag: Rotfruktsgratäng och köttbullar

Onsdag datum månad
Lunch: Fläskköttgryta med curry, äpple och ris.
Efterrätt: Fruktsallad
Middag: Grillade drumsticks, stekt potatis, bearnaisesås och sallad.

Torsdag datum månad
Lunch: Kycklingpannbiff, grönsaksröra och stekt potatis.
Efterrätt: Ostkaka med jordgubbssylt och grädde.
Middag: Fisksoppa med aioli och smörgås.

Fredag datum månad
Lunch: Pepparrotsköttgryta med kokt potatis och sallad.
Efterrätt: Persikohalvor med grädde.
Middag: Grönsaksbiff med klyftpotatis, citronkräm och sallad

Lördag datum månad
Lunch: Kokt lax med citronsås, pressad potatis och sallad.
Efterrätt: Ris a lá Malta
Middag: Köttfärspaj med en klick cream fraiché och sallad.

Söndag datum månad
Lunch: Wallenbergare med potatismos, smält smör och kokta ärtor.
Efterrätt: Stekta äppelklyftor med kanel, socker och glass.
Middag: Risgrynsgröt med kanel och smörgås.

 

Vecka 28

Måndag datum månad
Lunch: Korv stroganoff, ris och gurkstavar.
Efterrätt: Chokladpudding med grädde
Middag: Blomkålssoppa och smörgås.

Tisdag datum månad
Lunch: Oxjärpe med kokt potatis och gräddsås.
Efterrätt: Kräm med mjölk
Middag: Rotfruktsgratäng och köttbullar

Onsdag datum månad
Lunch: Fläskköttgryta med curry, äpple och ris.
Efterrätt: Fruktsallad
Middag: Grillade drumsticks, stekt potatis, bearnaisesås och sallad.

Torsdag datum månad
Lunch: Kycklingpannbiff, grönsaksröra och stekt potatis.
Efterrätt: Ostkaka med jordgubbssylt och grädde.
Middag: Fisksoppa med aioli och smörgås.

Fredag datum månad
Lunch: Pepparrotsköttgryta med kokt potatis och sallad.
Efterrätt: Persikohalvor med grädde.
Middag: Grönsaksbiff med klyftpotatis, citronkräm och sallad

Lördag datum månad
Lunch: Kokt lax med citronsås, pressad potatis och sallad.
Efterrätt: Ris a lá Malta
Middag: Köttfärspaj med en klick cream fraiché och sallad.

Söndag datum månad
Lunch: Wallenbergare med potatismos, smält smör och kokta ärtor.
Efterrätt: Stekta äppelklyftor med kanel, socker och glass.
Middag: Risgrynsgröt med kanel och smörgås.

 

Vecka 29

Måndag datum månad
Lunch: 
Dessert: 
Middag:

Tisdag xx månad
Lunch: 
Dessert: 
Middag:

Onsdag xx månad
Lunch: 
Dessert: 
Middag:

Torsdag xx månad
Lunch: 
Dessert: 
Middag:

Fredag xx månad
Lunch: 
Dessert: 
Middag:

Lördag xx månad
Lunch: 
Dessert: 
Middag:

Söndag xx månad
Lunch: 
Dessert: 
Middag:

Vecka 30

Måndag datum månad
Lunch: 
Dessert: 
Middag:

Tisdag xx månad
Lunch: 
Dessert: 
Middag:

Onsdag xx månad
Lunch: 
Dessert: 
Middag:

Torsdag xx månad
Lunch: 
Dessert: 
Middag:

Fredag xx månad
Lunch: 
Dessert: 
Middag:

Lördag xx månad
Lunch: 
Dessert: 
Middag:

Söndag xx månad
Lunch: 
Dessert: 
Middag:

Vecka 31

Måndag datum månad
Lunch: 
Dessert: 
Middag:

Tisdag xx månad
Lunch: 
Dessert: 
Middag:

Onsdag xx månad
Lunch: 
Dessert: 
Middag:

Torsdag xx månad
Lunch: 
Dessert: 
Middag:

Fredag xx månad
Lunch: 
Dessert: 
Middag:

Lördag xx månad
Lunch: 
Dessert: 
Middag:

Söndag xx månad
Lunch: 
Dessert: 
Middag:

Kontakta oss