Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Hitta ett äldreboende nära dig
En illustrationsbild på Staffanstorps äldreboende

Humana bygger nytt äldreboende i Staffanstorp

I Sockerstan i centrala Staffanstorp planeras ett nytt innovativt äldreboende. I samarbete med Odalen Fastigheter bygger vi ett modernt kvalitetsalternativ för de äldre i Staffanstorp.

Äldreboendet kommer att bestå av 72 lägenheter, fördelade på 5 våningsplan med terrass på taket. Huset kommer att ligga med fantastisk utsikt mot möllan och Sockerparken och vara ett av de första stegen i kommunens utveckling av det gamla sockerbruksområdet. Inflyttning är planerad till våren 2019.

Boendet kommer förutom takterrassen även att ha en blomstrande trädgård. Varje avdelning (bestående av 9 lägenheter) har ett stort gemensamt kök och vardagsrum. Det kommer finnas en samlingssal där aktivitetsansvarig håller i aktiviteter såsom filmvisning, dans, festliga måltider, m.m. Gym och rehab är ytterligare satsningar som de boende kommer att ha tillgång till på detta boende.  

Humana driver sedan 2012 äldreboendet Pilegården i Staffanstorp och fram till 2017 även hemtjänst. Vi vill i nära samarbete med kommunen fortsätta utveckla äldreomsorgen i Staffanstorp och erbjuda god omvårdnad och service under lång tid framöver genom vårt nya äldreboende.