1. Du är här: Familjedagar

En familjedag du sent kommer glömma!

Vill du också uppleva en dag fylld av aktiviteter, lek och glädje?
Nu öppnar vi våra event även för dig som inte är kund hos Humana, men som har personlig assistans.

Årets datum:

 • Gröna Lund 23 maj
 • Skånes Djurpark 25 maj
 • Astrid Lindgrens Värld 6 juni
 • Liseberg 13 juni
 • Furuvik Gävle 18 juni
 • Borås Djurpark 31 augusti
 • Kolmården 7 september 

Viktig information:

Eventet är gratis för dig och dina assistenter i tjänst om de har ledsagarkort, samt för två (2 st) medföljande vänner eller familjemedlemmar. Kom ihåg att varje Familjedag är unik för sig och du får mer information från den Informatör som hör av sig till dig när du har skickat in din intresseanmälan.

Antalet platser är begränsat, så vänta inte med att skicka in din intresseanmälan här nedan (återkoppling ges inom 2-3 arbetsdagar).

Är du kund hos Humana?

Vad kul! Våra Familjedagar är helt kostnadsfria för dig som redan är kund hos Humana Assistans och i mån av plats. Fyll inte i vår intresseanmälan på denna sida utan leta upp närmaste Familjedag i vår evenemangskalender här och gör din anmälan direkt i eventet.

Vanliga frågor & svar

 1. Vad kul! Våra Familjedagar är helt kostnadsfria för dig som redan är kund hos Humana Assistans och i mån plats. Fyll inte i vår intresseanmälan på denna sida utan leta upp närmaste Familjedag i vår evenemangskalender här och gör din anmälan direkt i eventet.

 2. Ingen fara! I år har även du möjlighet att delta kostnadsfritt på en av våra Familjedagar, i mån av plats. Fyll i din intresseanmälan längre ner på denna sida så kommer en Informatör från oss att kontakta dig med mer information.

 3. Nej, alla Familjedagar är kostnadsfria för dig som har personlig assistans och har fått din intresseanmälan godkänd från en av våra Informatörer (antalet platser är begränsat, så vänta inte med att skicka in din intresseanmälan här nedan).

  Det innebär att du, dina två (2 st) medföljande vänner eller familjemedlemmar, samt dina assistenter i tjänst om de har ledsagarkort, går in kostnadsfritt.

  Notera att om du har behov av logi, parkeringsplats eller förtäring ingår dessa kostnader inte, utan bekostas själv på plats. Detta gäller även om du önskar delta på några andra aktiviteter under dagen.

 4. En dag fylld av glädje, gemenskap och lek tillsammans med oss från Humana!

  Kom ihåg att varje Familjedag är unik för sig och du får mer information från den Informatör som hör av sig till dig när du har skickat in din intresseanmälan längre ner på denna sida. 

 5. Våra Familjedagar är kostnadsfria för dig som har personlig assistans och har fått din intresseanmälan godkänd från en av våra Informatörer (antalet platser är begränsat, så vänta inte med att skicka in din intresseanmälan här nedan).

  Det innebär att du, dina två (2 st) medföljande vänner eller familjemedlemmar, samt dina assistenter i tjänst om de har ledsagarkort, går in kostnadsfritt.

  Önskar du ta med dig fler vänner eller familjemedlemmar går det utmärkt att betala entréavgiften för respektive på plats, detta bekostas själv på plats.

 6. Nej, tyvärr. Om du har behov av logi, parkeringsplats eller förtäring ingår dessa kostnader inte, utan bekostas själv på plats. Detta gäller även om du önskar delta på några andra aktiviteter under dagen. 

 7. Varje Familjedag är unik för sig och du får mer information från den Informatör som hör av sig till dig när du har skickat in din intresseanmälan.

  På en del Familjedagar ingår lättare servering (fika) men tänk på att ha med dig tillräckligt med vatten och snacks för att orka hela dagen (du har även möjlighet att fylla på din medtagna vattenflaska på plats).

 8. Ja, Humana är plats under varje Familjedag för att välkomna och hjälpa till under dagen! Vi ser fram emot att träffa dig.

 9. Vad kul! Du är alltid välkommen att höra av dig till oss på: marknad.assistans@humana.se

Anmälan till våra Familjedagar 2019

Kryssa för vilka Familjedagar du är intresserad av:
Har du en personlig assistent som följer med?
Hur många assistenter följer med dig?
Har alla dina assistenter egna ledsagarkort?
Kan du inte delta på något av ovan datum, men är intresserad av andra event som Humana arrangerar?
Jag vill anmäla mig till Humanas nyhetsbrev: