1. Du är här: Familjedagar
Tjejer i nöjespark

Årets höjdpunkt för dig med personlig assistans!

Tillbaka till personlig assistans

Nu öppnar vi våra gratisevent även för dig som inte är kund hos Humana, men som har personlig assistans.

Vill du också uppleva en dag fylld av aktiviteter, lek och glädje?

Alla kan delta, gammal som ung, oavsett funktionsnedsättning. Eventet är gratis för dig och dina tjänstgörande assistenter om de har ledsagarkort, samt för två medföljande vänner eller familjemedlemmar.

Din anmälan är inte bindande utan du visar bara ditt intresse för att delta, du får mer information ett par dagar efter att du har skickat in din intresseanmälan. Antalet platser är begränsat, så fyll i din intresseanmälan redan idag!

Är du redan kund hos Humana?

Vad kul! Våra familjedagar är helt kostnadsfria för dig som redan är kund hos Humana Assistans. Fyll inte i vår intresseanmälan på denna sida utan leta upp närmaste familjedag i vår evenemangskalender och anmäl dig där. Observera att antalet platser är begränsat.

Årets familjedagar:

 • Gröna Lund 23 maj 
 • Skånes Djurpark 25 maj
 • Astrid Lindgrens Värld 6 juni
 • Liseberg 13 juni
 • Furuvik Gävle 18 juni
 • Borås Djurpark 31 augusti
 • Kolmården 7 september – du hinner ännu! 

Vanliga frågor & svar

 1. Våra familjedagar är helt kostnadsfria för dig som redan är kund hos Humana Assistans. Fyll inte i vår intresseanmälan på denna sida utan leta upp närmaste familjedag i vår evenemangskalender och anmäl dig där.

  Antalet platser är begränsat så skicka in din intresseanmälan redan idag!

 2. I år har även du möjlighet att delta på en av våra familjedagar. Eventet är gratis för dig och dina tjänstgörande assistenter om de har ledsagarkort, samt för två medföljande vänner eller familjemedlemmar.

  Kom ihåg att varje familjedag är unik. Alla kan delta, gammal som ung, oavsett funktionsnedsättning. Du får mer information ett par dagar efter att du har skickat in din intresseanmälan.

 3. Nej, alla familjedagar är gratis för dig som har personlig assistans och har fått din intresseanmälan godkänd. Det innebär att du, dina två medföljande vänner eller familjemedlemmar, samt dina tjänstgörande assistenter med ledsagarkort, går in kostnadsfritt.

  Kostnader för logi, parkeringsplats eller förtäring ingår inte. Detta gäller även om du önskar delta på några andra aktiviteter under dagen.

 4. Under våra familjedagar får du en dag fylld av glädje, gemenskap och lek tillsammans med oss från Humana. Kom ihåg att varje familjedag är unik. Du får mer information ett par dagar efter att du har skickat in din intresseanmälan.

 5. Våra familjedagar är kostnadsfria för dig som har personlig assistans och har fått din intresseanmälan godkänd. Du får ta med dig dina tjänstgörande assistenter om de har ledsagarkort, samt två medföljande vänner eller familjemedlemmar, dessa går också in gratis.

  Önskar du ta med dig fler vänner eller familjemedlemmar går det utmärkt. Entréavgiften bekostas då själv på plats.

 6. Nej, tyvärr. Kostnader för logi, parkeringsplats eller förtäring ingår inte. Detta gäller även om du önskar delta på några andra aktiviteter under dagen.

 7. Kostnader för förtäring ingår inte. På en del familjedagar ingår fika men tänk på att ha med dig tillräckligt med vatten och något att äta för att orka hela dagen.

 8. Ja, Humana är plats under varje familjedag för att välkomna och hjälpa till under dagen. Vi ser fram emot att träffa dig!

 9. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss på marknad.assistans@humana.se

 10. Skicka ditt namn och din bostadsort till marknad.assistans@humana.se för att vara bland de första som får veta när nästa års familjedagar publiceras och blir bokningsbara (ange ämnesrad FAMILJEDAGAR 2020). 

Anmälan till våra familjedagar 2019

Kryssa för vilka familjedagar du är intresserad av:
Har du en personlig assistent som följer med?
Kan du inte delta på något av ovan datum, men är intresserad av andra event som Humana arrangerar?
Jag vill anmäla mig till Humanas nyhetsbrev: