Hem 08-599 299 00 Humanas växel är öppen 8-17.
Vill du bli familjehem? Anmäl ditt intresse här.

Hur är det att vara behandlingsfamilj hos Humana?

Prata med oss om att vara behandlingsfamilj digitalt via Microsoft Teams! Vi söker dig som är intresserad av att ta emot ett barn eller en ungdom i ditt hem, och där du kan vara hemma på heltid.

Datum:

Tid: 12.00 - 13.00

Plats: Digital infoträff via Microsoft Teams. Länk skickas ut via mejl

Anmälan:

Anmälan krävs för att länk ska kunna skickas ut.

Anmälan

Du har funderat på att ta emot ett barn eller en ungdom i ditt hem eller så har du redan erfarenhet av att vara familjehem. Du är nyfiken på att, tillsammans med oss, hjälpa ett barn eller en ungdom att finna en fungerande vardag och skapa en tillvaro med tillit och framtidstro.

Som behandlingsfamilj arbetar du i ett nätverk av professionella för att ta hand om ett barn med omfattande behov. Likt ett familjehemsuppdrag så bor barnet hos dig under en period.

Tillsammans med vårt professionella team arbetar vi för att barnet ska få omsorg och behandling. Behandlingsteamet kan till exempel bestå av en psykolog, behandlare eller färdighetstränare. Som behandlingsfamilj är förväntningarna på dig högre men även arvodet och det stöd du får.

Vad vi erbjuder
För att kunna möta de ungas behov av stöd, hjälp och sammanhang söker Humana ständigt de bästa medarbetarna och de mest engagerade familjehemmen. Som familjehem hos oss får du arvode, utbildning, handledning samt möjlighet till stöd dygnet runt, året om.

Vid frågor vänligen kontakta:

Linnea Gideonsson Familjehemskonsulent