Hem 010-456 47 47 Ring vid frågor och fundering, vi har öppet 8-17
Vill du bli familjehem? Anmäl ditt intresse här.

Hur är det att vara familjehem hos Humana?

Informationsträff för dig som bor i Skövde med omnejd. Har du någon gång funderat över att bli familjehem eller vad det kan innebära? Ta då chansen att lyssna på två av våra familjehem som delar med sig av sina erfarenheter.

Datum:

Tid: 17.00 - 19.00

Stad: Skövde

Plats: Humanas kontor Bruksgatan 2B

Har du någon gång funderat över att bli familjehem eller vad det kan innebära? Ta då chansen att lyssna på två av våra familjehem som delar med sig av sina erfarenheter.

Ni kommer att träffa Henrik och Cecilia som arbetar som behandlings-familj, en del i ett team i TFCO programmet. TFCO är ett tidsbegränsat behandlingsprogram som riktar sig till ungdomar med syfte att ungdomen ska kunna flytta hem.

Ni kommer även att få träffa Anna och Peter som är familjehem till en syskontrio som har bott hos dem i cirka tre år.

Vad vi erbjuder
För att kunna möta de ungas behov av stöd, hjälp och sammanhang söker Humana ständigt de bästa medarbetarna och de mest engagerade familjehemmen och behandlingsfamiljerna. Som familjehem och behandlingsfamilj hos oss får du arvode, utbildning, handledning samt möjlighet till stöd dygnet runt, året om.

Var och när?
Välkommen till Humanas kontor på Bruksgatan 2B i Skövde måndagen den 23/5 kl 17.00. Vi kommer även att bjuda på tilltugg.

OBS! Föranmälan krävs senast den 22/5

Kontakt vid frågor kring infoträffen:

Mariann Walkeapää Enhetschef