Cureum

Vi erbjuder psykiatriska utredningar, terapi, behandling och handledning. Vår största mottagning ligger i Örebro samtidigt som vi har mindre verksamhet i Borlänge och finns självklart även digitalt. Vi välkomnar både privatpersoner, organisationer och företag.

Hero

Aktuellt

Neuropsykiatriska utredningar

Vi utför kvalificerade neuropsykiatriska och kliniskt psykologiska utredningar åt privata och offentliga uppdragsgivare.

Terapi och behandling

Psykologisk behandling av barn, ungdomar och vuxna med psykologiska, neuropsykiatriska och beteendemedicinska problemställningar.

En person håller ett pappershjärta i sina händer.

Utredning kopplad till placering

I samband med placering har Cureum möjlighet att utföra utredningar av placerade ungdomar och vuxna med komplex problembild.

Någon skriver på ett block med en person framför sig.

Företag och organisationer

Med vårt tredje ben på Cureum vill vi lyfta blicken från individ till grupp och organisation.

Två killar samtalar.

Handledning

Cureum har en lång tradition av att bedriva handledning för personal både från offentlig verksamhet och privat näringsliv.

Våra medarbetare

Vi anser att varje person och dess behov är unikt. Våra psykologer har lång erfarenhet av att möta människor i olika faser i livet. För oss är det viktigt att du känner dig trygg och får den hjälp du behöver, därför individanpassar vi alltid våra tjänster.

Möt oss som jobbar här