Hem 0771-11 33 11 Ring för placeringsrådgivning och förfrågan
Sök bland våra enheter Verksamhetsfilter med flera urvalskriterier

Tack för ditt deltagande! Vi hoppas att du fann dagens givande.
Föreläsningen är inspelad och kommer att läggas upp på vår hemsida under följande länk inom 1-3 dagar:
https://www.humana.se/forelasningsmaterial

Har du frågor eller funderingar till våra föreläsare så har du möjlighet att nå dom via e-post. Här nedan finner du kontaktuppgifter till samtliga föreläsare.

Emma Ulfsdotter Ljunggren

Emma Ulfsdotter Ljunggren, Programchef MST (Multisystemisk Terapi)

Emma arbetar som programchef MST (Multisystemisk Terapi) Sverige/Stockholms stad. Hon har lång erfarenhet av systemiskt behandlingsarbete med barn, ungdomar och familjer involverade i och påverkade av kriminalitet, substansbruk och andra beteendeproblem. Emma har i över 15 år arbetat med och haft ansvar för forsknings- och evidensbaserade metoder. Hon är delaktig i Eurogang-nätverket där de tittar på aktuell forskning kring gäng. I hennes roll som programchef ansvarar hon för MST i Sverige, samordning av MST-teamen och dess utveckling.

Kontakta Emma med frågor och funderingar

Anna Marshall

Anna Marshall, Leg. psykoterapeut, metodgarant

Anna är handledare och lärare i psykoterapi, leg. psykoterapeut, metodgarant för handledare i TFCO i norden, Humana Individ & Familj samt har en fil kand i psykologi. Anna har arbetat med målgruppen för TFCO (kriminella ungdomar) sedan 2004. Hon har även arbetat med behandling inom annan öppenvård för familjer, med fokus på denna målgrupp.

Kontakta Anna med frågor och funderingar

Cecilia Green

Cecilia Green, Metodansvarig TFCO

Cissi är socionom, metodansvarig TFCO Norden samt familjeterapeut steg 1, Humana Individ & Familj. Hon arbetat med ungdomar med komplex beteendeproblematik, såsom kriminalitet och missbruk, i över 20 år. Cissi var den person som tog hem det evidensbaserade behandlingsprogrammet TFCO (Treatment Foster Care) till Sverige från USA, år 2000. Läs mer om TFCO här.

Kontakta Cissi med frågor och funderingar

Fredrik Gårdare

Fredrik Gårdare, Kriminalkommissarie med särskild inriktning gängkriminalitet

Fredrik har jobbat på Polismyndigheten heltid mot gängkriminalitet sedan 1995. Varit insatsledare för flera särskilda insatser mot alla typer av gäng. Haft uppdrag under flera år åt EU-kommissionen. Med att ta fram internationell kunskap och använda den skarpt; ingripa mot allvarlig gängkriminalitet. Inklusive åtgärder för att förebygga nyrekrytering.

Kontakta Fredrik med frågor och funderingar