Hem 0771-11 33 11 Ring för placeringsrådgivning och förfrågan
Sök bland våra enheter Verksamhetsfilter med flera urvalskriterier

Informativ dag hos Humana om sexuell utsatthet

Humana välkomnar dig till föreläsningar kring sexuell utsatthet och problematik med författaren och polisinspektören Simon Häggström samt Humanas metodgarant Linda Palmdell.

Datum:

Tid: 09.00 - 12.15

Plats: Malmö

Humanas Off.Clinic öppenvård erbjuder specialistvård sedan 1995 inom sexuella övergrepp. Metodgarant Linda Palmdell föreläser tillsammans med behandlingskollegor om arbetet med barn och unga som blivit sexuellt utsatta, har upplevt trauma och/ eller med sexuella beteendeproblem.

Simon Häggström är författare till böckerna Skuggans Lag, Nattstad, Flickorna som sprang, I skuggan av sektor 5 och Systrarna och ensamheten. Han arbetar även som polisinspektör och är specialiserad på prostitution och människohandel för sexuella ändamål. Utifrån sina böcker kommer Simon att tala om den typen av sexhandel som många gånger glöms bort i vårt samhälle. Det handlar om hur unga tjejer och killar, oftast födda och uppvuxna i Sverige och med ett på ytan bra liv dras in i prostitutionens klor, om de män som hänsynslöst utnyttjar dem och om samhällets oförmåga att bekämpa denna problematik. Kom och lyssna på en ögonöppnande föreläsning där Simon ger oss en inblick in i en värld som få människor har någon kunskap om.

Datum och tid: 7 oktober kl. 09.00-12.15

Plats: High Court.

Adress: Malmöhusvägen 1, Malmö

Anmälningsavgift: 300 kr. Fika ingår.

Vid frågor kring föreläsningen vänligen kontakta:

Carina Jaredal Enhetschef Öppenvård IHF och Off.Clinic 046-540 66 15