Hem anne-lie.saker@humana.se Frågor? Kontakta metodgarant Anne-Lie Säker
Kontakta IHF! Här hittar du våra uppgifter.

Med anledning av Corona

Humana skjuter fram samtliga planerade events och utbildningar med fysisk närvaro. Läs mer...

Datum:

Stad: Hela landet

Humana följer noga situationen med Coronaviruset i Sverige och övriga Norden och har vidtagit en rad åtgärder med anledning av läget. Folkhälsomyndigheten i Sverige meddelade den 10 mars att man ser tecken på samhällsspridning i delar av Sverige och man höjde samtidigt risknivån till den högsta – mycket hög risk för samhällsspridning i Sverige. Då vi, och ni, arbetar inom vård och omsorg är det extra viktigt att försöka begränsa smittspridningen bland medarbetare, kunder och klienter.

Mot bakgrund av detta har vi nu beslutat att ställa in samtliga föreläsningar, utbildningar och kunddagar under minst två månader framåt. Vi vet att det för en del event sker med mycket kort varsel, men tror och hoppas att ni har förståelse för det.

  • Du som är anmäld till något av våra event behöver just nu inte göra någonting, mer än att veta att det skjuts på framtiden.
  • Vi kommer inom kort att återkomma med information om nya datum, och då din anmälan även gäller för det nya datumet behöver du inte anmäla dig på nytt.

Därutöver har vi beslutat att inte heller ställa ut på de mässor och seminarier vi planerat att vara representerade på under kommande två månader.

Mer om hur vi på Humana hanterar Coronaviruset hittar du här