Hem 072-549 57 00 Frågor om Connect? Kontakta metodgarant Eva Yamba Yamba.
Kontakta oss! Här hittar du oss som jobbar med Connect.

Föreläsning med Marlene Moretti

Välkommen på en utbildningsdag där du som är nyfiken på Connect kommer få inspiration och nya verktyg! Marlene Moretti föreläser om hur anknytningsteorin kan bli ett verktyg i psykosocialt behandlingsarbete.

Datum:

Tid: 09.00 - 16.00

Stad: Stockholm

Plats: Andreaskyrkans lokaler, Högbergsgatan 31

Anmälan:

Utbildningsdagen kostar 750 kr/person och då ingår fika. Sista anmälningsdagen är den 20 september och anmälan är bindande men kan överlåtas.

Anmälan

Connect är ett evidensbaserat stöd till föräldrar, familjehem och behandlingspersonal som bygger på anknytningsteori. I Sverige finns föräldragrupper på 26 orter, familjehemsgrupper på 18 orter samt 16 utbildade HVB-enheter.

Höstens Connect-dag kommer att hållas av Marlene Moretti, professor vid Simon Fraser university i Canada. Marlene Moretti kommer under dagen att prata om Connect utifrån den senaste forskningen, vilka som är de verksamma komponenterna samt Connects utveckling i Sverige och andra länder.

Föreläsningen kommer att hållas på engelska.

Program

  • 09:00 - Fika
  • 09:30-12:00 - Varför är Connect viktigt? Vilket forskningsstöd finns?
  • 13:00-15:30 - Connect som ett anknytningsbaserat stöd till föräldrar, familjehem och behandlingspersonal, vilka är de verksamma komponenterna?
  • 15:30-16:00 - Connect i Sverige

Föreläsare

Marlene Moretti

Marlene Moretti är professor vid Simon Fraser University i Canada. Marlene har tillsammans med sitt forskningsteam utvecklat Connect.

Vi som är ansvariga för dagen är Eva YambaYamba och Charlotte Eklöf, ConnectNorden. Vi hoppas att få träffa många av er den 2 oktober!

Har du frågor kan du kontakta:

Eva Yamba Yamba Metodgarant Connect