Hem 0771-11 33 11 Ring för placeringsrådgivning och förfrågan
Sök bland våra enheter Verksamhetsfilter med flera urvalskriterier

Nytt HVB för utagerande pojkar

Publicerad: 2017-07-17

Nu öppnar Häggvik HVB, ett nytt behandlingshem för pojkar i ålder 13-17 år med utagerande problematik och som kan ha testat droger.

Humana har sett behovet av platser anpassade för denna målgrupp växa, och kan nu erbjuda hjälp till fler unga pojkar med denna problematik.

– Vi har arbetat länge med planeringen av denna verksamhet. De sista förberedelserna pågår och vi och våra medarbetare ser fram emot att välkomna de första pojkarna, säger Monica Gustavsson, regionchef Humana Individ & Familj.

Häggvik HVB är en liten enhet med 8 platser belägen i Grums kommun, Värmland, och tar emot placeringar från hela Sverige. Etableringen av Häggvik innebär att Humana breddar sitt erbjudande till landets kommuner, som har ett stort behov av platser för unga med utagerande problematik. Humana stärker också närvaron i Värmland, där vi sedan tidigare driver verksamheten Platea samt familjehem och öppenvård med regionkontor i Karlstad.

För mer information, vänligen kontakta:
Monica Gustavsson
regionchef
monica.gustavsson@humana.se
010-456 46 92

Mer om Häggvik hittar du här...