Hem 0771-11 33 11 Ring för placeringsrådgivning och förfrågan
Sök bland våra enheter Verksamhetsfilter med flera urvalskriterier

TFCO-teamet i Lund re-certifierat

Publicerad: 2017-09-18

Vårt TFCO-team i Lund har nu blivit re-certifierat för femte gången! Certifiering och re-certifiering görs av TFC Consultant i Oregon USA. Vårt team har med mycket fina resultat visat att de följer denna evidensbaserade modell på alla kriterier.

Cissi Gren är metodgarant och har haft förmånen att följa deras hårda arbete på nära håll. Att få en certifiering med goda resultat kräver hög kunskap om modellen, en förmåga att knyta och behålla duktiga behandlingsfamiljer, stöd i organisationen och gott samarbete med uppdragsgivare och övriga aktörer. Mer om TFCO hittar du här... samt i Socialstyrelsens metodguide.

Metoden bygger på att en ungdom under en begränsad period bor hos en utvald och tränad behandlingsfamilj. Ett team bestående av en samordnare, en familjeterapeut, en ungdomsterapeut och en färdighetstränare samarbetar med ungdomen och hens familj för att möjliggöra en eventuell hemflyttning. Läs om att vara behandlingsfamilj här...


För mer information om TFCO kontakta:
Cissi Green, metodgarant
cissi.green@humana.se