Hem

Kontaktuppgifter

Sanna mina ord - urpremiär 13 januari, Uppsala stadsteater

Publicerad: 2018-01-11

Tredje gången gillt - pallar du att lyssna? Nya ungdomar, samma förutsättningar - på deras villkor.


Bild: José David Hildebrand

2014 inleddes ett unikt samarbete mellan Uppsala stadsteater, Humana och Tiangruppen som resulterade i de uppmärksammade föreställningarna "Vi känner ingen smärta" och "Hålla huvudet högt". Nu kör vi igen.

Precis som sina föregångare är "Sanna mina ord" en dokumentär föreställning baserad på ungdomarnas egna texter. De har skrivit om sina liv, sina upplevelser, sin verklighet. De ställer sig själva på scenen och låter oss ta del av deras berättelser, avskalat och ärligt.

På unt.se kan du läsa följande artikel om projektet:

Länkar till mer information 

Via Pillerpodden: