Hem

Kontaktuppgifter

Tiangruppen nominerade till Svenska Vårds Hederspris

Publicerad: 2019-02-05

Vi kan stolt meddela att Humana Tiangruppen är en av tre nominerade till Svenska Vårds Hederspris, med motiveringen:

"Humana Tiangruppen har gång på gång visat framfötterna för våra utsatta barn och ungdomar i samhället. Deras engagemang i alla sammanhang är så självskriven att de är värda priset. Att alltid se möjligheter och lösningar i olika utmaningar tillhör vardagen. De arbetar ständigt i framkant för att möta individer utifrån dennes livssituation. Att behandla alla på lika villkor är självklart. Genom att exempelvis HBTQ-certifiera samtliga verksamheter liksom att arbeta aktivt, utmana sig själva, och individuellt i varje behandling ges varje individ det bästa bemötandet och förutsättningar till ett bra liv. Bemötandet i verksamheten är exceptionellt i alla lägen! HBTQ-certifiering innebär kort att verksamheterna har ett inkluderande förhållningssätt. Fokus är HBTQ-personers livsvillkor kopplade till kön och sexualitet samt vad ett HBTQ-bemötande innebär liksom samverkan däromkring."

Tiangruppen

Vinnaren utses på Svenska Vårds Förbundskonferens torsdag den 7 februari.