Hem

Kontaktuppgifter

Snart lanseras Humanas kundtidning- Humant!

Publicerad: 2021-11-04

Vi är mycket stolta över att den 16 november 2021 lansera en tidskrift för oss verksamma inom omsorgen i Sverige. Humanas nya kundtidning syftar till att lyfta upp och belysa viktiga ämnen samt att ge er en inblick i vardagen för våra klienter, kunder och medarbetare.

Tidningen kommer innehålla reportage, intervjuer och nyheter från Humanas samtliga verksamhetsområden; individ- och familjeverksamheten, personlig assistans samt äldreomsorg. “Humant” planeras att komma ut två till tre gånger per år och kommer även att finnas i digital form.

Omslaget till tidningen

I första numret kommer det bland annat att gå att läsa om Elin och Lars som har valt att öppna sitt hem åt ungdomar som en behandlingsfamilj inom TFCO. Vår metodchef, Jörgen Andersson, finns också med för att presentera de behandlingsmetoder som Humana arbetar med.

Håll utkik efter det första numret av kundtidningen på Humanas hemsida.

Vid frågor, vänligen kontakta

Emma Blomqvist Sälj- och marknadschef