Hem

Kontaktuppgifter

Familjehem hos Humana är mer nöjda än någonsin enligt senaste undersökningen

Publicerad: 2023-01-11

Varje år genomför vi undersökningar bland våra familjehem. Resultaten från den senaste undersökningen visar att 98% av de 228 deltagarna kan tänka sig att rekommendera andra att bli familjehem hos oss. Det är den högsta siffran sedan vi började genomföra dessa undersökningar, vilket gör oss extra glada.

Vad gör Humana med underlaget? 
 
Respektive enhetschef går igenom resultaten, siffrorna och kommentarerna från undersökningen och använder det som underlag i förbättringsarbetet. På divisionsnivå tittar vi också på kommentarerna och undersöker om det finns något vi bör arbeta med på divisions- eller regionnivå, av mer strukturell karaktär.  

När det gäller kommentarer om utbildningar och föreläsningar använder vi det som underlag för planeringen av våra nationella digitala föreläsningar för nuvarande och potentiella familjehem samt för våra Fokusfredagar. För att se ett axplock av svaren från undersökningen, klicka här. 

Nästa undersökning skickas ut i mars.