Hem 0771-11 33 11 Ring för placeringsrådgivning och förfrågan, öppet vardagar 8-17
Hitta enhet Verksamhetsfilter med flera urvalskriterier

Utvecklingsresa inom en spännande region

Publicerad: 2023-03-28

Camilla Lundqvist är en erfaren socionom som har arbetat inom både kommunal och privat verksamhet. 2021 började hon hos oss på Humana som biträdande verksamhetschef för Ringsjöhemmet. Hon har sedan dess gjort en intern utvecklingsresa och är från och med mars 2023 regional verksamhetschef för division Vuxen, Region 1.

För mig har det varit en trygghet i att successivt introduceras i Humanas arbetssätt, med allt det innebär - från värdegrund till systemhantering och arbetsrättsliga frågor. Samtidigt har jag axlat mer ansvar då jag gillar att utmana mig själv. Den nya rollen känns extra spännande, säger Camilla.

I region ett som geografiskt breder ut sig över Skåne har vi Stödlägenheter, HVB, Gruppboende, Daglig verksamhet, Särskilt boende och Halvvägshus.

Det är en spännande region som har mycket att erbjuda. Något som sticker ut lite extra är vårt Aktivitetscenter i Höör som klienter och brukare i regionen får möjlighet att besöka. Det brukar vara uppskattat att få ta sig dit och göra något meningsfullt och kanske knyta sociala kontakter. Personalen där gör ett fint arbete och kan också vara behjälpliga med att åka ut till respektive verksamhet för att arbeta med olika uppdrag i klientens genomförandeplan.

Regional verksamhetschef har i uppdrag att stötta respektive verksamhetschef inom regionen, vara med vid nyanställningar och hjälpa till vid diverse aktiviteter.

Min roll är inte att ta över utan att hitta möjligheter. Jag vill bidra till att vi tillsammans kan hitta rätt väg framåt. Jag vill plocka fram det bästa hos en person, styrkor så den kan känna att den lyckats. Jag har erfarenhet i regionen från min roll som verksamhetschef och kan redan nu känna mig stolt över det samarbete, struktur, och rutiner som finns. Genom att arbeta mot samma mål, tankar och visioner och vidmakthålla Humanas ledord - engagemang, glädje och ansvar - kan enheterna i regionen skapa en symbios som bidrar till ett framgångsrikt samarbete.

Vill du veta mer om regionen?

Camilla Lundqvist 
camilla.lundqvist@humana.se