""

Jälla Gruppboende

Jällas gruppboende ligger i ett gammalt vackert stenhus i två plan med fem lägenheter 8 km utanför Uppsala.

Vårt boende

På uppdrag av Uppsala kommun driver Humana Jälla gruppbostad.

Jälla LSS ligger cirka 8 km utanför Uppsala. Det är ett gammalt vackert stenhus i två plan med fem lägenheter. I fastigheten finns även ett gemensamt utrymme som är utrustat med bland annat tv och öppen spis. I det gemensamma utrymmet finns möjlighet till social samvaro med grannar och personal.

Vårt arbetssätt

På Jälla arbetar vi utifrån våra tre evidensbaserade metoder; Tydliggörande pedagogik, Alternativ kompletterande kommunikation samt Lågaffektivt bemötande. Tillsammans med respektive boende upprättas en genomförandeplan som är grunden i allt vårt arbete. Denna ger personalen riktlinjer kring vad den boende har för önskemål gällande bland annat bemötande och aktiviteter.

Vår personal och kompetens

I gruppbostaden finns erfaren personal som har hög kompetens. Handledning finns att tillgå vid behov. Vi har tillgång till sjuksköterska dygnet runt. Enheten leds av verksamhetschef med lång erfarenhet av LSS-boende. För att du som boende ska känna dig trygg har du två kontaktpersoner som är de i personalen som du har lite extra kontakt med. Vi försöker alltid individanpassa så att det fungerar bra mellan dig och dina kontaktpersoner. Vi arbetar för att göra din vardag till den bästa möjliga. Vi har en hög ambition och lever efter vår vision, "Alla har rätt till ett bra liv".

Fakta om verksamheten

Kommun
Uppsala
Typ av verksamhet
Entreprenad

Kontaktuppgifter till verksamheten

072-521 66 74

Uppsala

Placeringsförfrågan

Åsa Mattsson

Verksamhetschef

asa.mattsson@humana.se070-164 74 53