Hem 0771-11 33 11 Ring för placeringsrådgivning och förfrågan
Sök bland våra enheter Verksamhetsfilter med flera urvalskriterier

Våra medarbetares stora engagemang för att göra skillnad i våra kunders vardag är det som präglar Humana. Att se hur våra kunder utvecklas hos oss och med vår omsorg är vårt fokus.

En fin bild på Ingrid

"Ibland är det tuffa perioder men det är också mycket glädje."

Ingrid och Tomas har tre egna barn som idag är 16, 18 och 20 år gamla. När de började som behandlingsfamilj var den yngsta dottern bara 1½ år gammal. Behandlingsfamiljen Åkesson och behandlingsprogrammet TFCO har haft stor betydelse för många ungdomar och deras framtid. Hos behandlingsfamiljen tränas ungdomen, genom positiv förstärkning, för att fungera i vardagen.

Därför valde Ingrid Humana
En fin bild på Sara

”Livet går vidare, ge aldrig upp.”

Som många tonåringar drömmer Sara om en egen lägenhet, ett jobb och självständighet. Länge såg hon det som ouppnåeligt, men efter år av depressioner, ångest och självskadebeteende bor hon nu på ett HVB-hem utanför Uppsala och kommer långsamt närmare sina mål.

Möt Sara
Närbild på Hamid och Henrik

"Allt. Jag har fått hjälp med allt."

Hamid Nori kom som ensamkommande flyktingbarn från Afghanistan. Läs intervjun med honom och hans kontaktperson Henrik från vårt HVB Bilbo.

Möt Hamid
En äldre herre som stå och fotograferar

"Det är viktigt för mig att inte stanna."

Pelle var runt tjugo år när livet plötsligt vände. Allt som hade varit roligt blev plötsligt jobbigt och inget fungerade längre. Pelle hade drabbats av schizofreni.

Ta del av Pelles historia