Hem 0771-11 33 11 Ring för placeringsrådgivning och förfrågan
Sök bland våra enheter Verksamhetsfilter med flera urvalskriterier

Björkviksgruppen

Tillbaka till Om oss

Specialister på psykiatri och dubbeldiagnostik och erbjuder utredning, behandling, rehabilitering, omvårdnad, utslussning och eftervård.

Om Björkviksgruppen

De klienter som kommer till oss har vanligen en varierad psykiatrisk problematik. Med samsjuklighet inom psykos-, ångest-, personlighetsstörnings- och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Ofta i kombination med någon form av missbruk.

Våra verksamheter är belägna i en rofylld miljö i Höör, mitt i Skåne, med skog och sjö intill husknuten. Närheten till naturen skapar en lugn och trygg atmosfär.

Björkviksgruppen startade som ett familjeföretag 1973. Vår vård och behandling har en miljöterapeutisk struktur. Som syftar till att klienten ska uppnå en högre grad av självständighet i sin vardag. Innehållet utgår från KBT, MI samt Återfallsprevention. Ett team med gedigen kompetens. Bestående av psykiater, psykologer, arbetsterapeuter, sjuksköterskor. Samt skötare och behandlingsassistenter som arbetar tillsammans. För att klienten ska uppnå sina mål och utveckla de färdigheter som krävs.

Kontaktinformation