1. Start
  2. Jobba hos oss
  3. Våra olika roller

Våra olika roller

Våra medarbetares stora engagemang för att göra skillnad i våra kunders vardag är det som präglar Humana. Att se hur våra kunder utvecklas hos oss och med vår omsorg är vår fokus. Det är självklart för oss att ständigt utveckla och förbättra oss - Humanas hjältar är det viktigaste vi har.

Hero
Två kvinnor ler mot varandra

Personlig assistent

Ingen assistans blir bättre än assistenterna som utför den. Som personlig assistent hos Humana kan du bidra till ett bra liv för våra kunder, varje dag.

Uppdragschef

Arbetsuppgifterna är varierande men omfattar huvudsakligen kontakter med kunder, arbetsledare och personliga assistenter. Rollen är spindeln i nätet som samordnar den personliga assistansen utifrån kundens önskemål.

Behandlingspedagog

Som behandlingspedagog är du den som arbetar närmast våra klienter i deras vardag. Du är en förebild och trygghet för våra mest utsatta individer i samhället. Vårt arbete genomsyras av glädje, engagemang och ansvar.

Läs mer om rollen som behandlingspedagog
A woman sitting at a table in a room

Undersköterska

Som undersköterska hos oss trivs du med att jobba självständigt och fatta egna beslut, samtidigt som du har lätt för att samarbeta med kollegor, kunder och övriga yrkesgrupper.

Läs mer om rollen som undersköterska
Kvinna med svart hår iklädd mörkblå tröja, står i ett kök med fika framför sig, hon är glad

Sjuksköterska

Du har en god social förmåga och ska i din roll skapa och upprätthålla goda relationer till kunder, närstående och kollegor.

Socionom

Du arbetar brett med människor i alla åldrar, samverkar, har kontakt med anhöriga, gör utredningar, arbetar med utvärdering, uppföljning, service, samordning och planering.

Utforska 212 lediga tjänster

Vi letar alltid bra personer som vill jobba hos oss! Vi har flera lediga tjänster över hela Sverige. Se om du hittar ditt nya jobb hos oss.

Sök jobb hos oss