To be used only for Hyvinvaikuttajat.fi

Sjuksköterska

Som sjuksköterska hos oss trivs du med att jobba självständigt och fatta egna beslut, samtidigt som du har lätt för att samarbeta med kollegor, kunder och övriga yrkesgrupper.

Prestigelös och noggrann

Du har förmåga att prioritera, organisera och arbetsleda medarbetare i att vara lösningsinriktade i deras arbete. Du kan entusiasmera medarbetare att ta initiativ och våga prova. Du är tydlig i din kommunikation, och har stor förmåga att kunna bemöta människor samt anpassa dig till olika arbetsmiljöer. Personlig mognad och förmåga att behålla lugnet i stressade situationer är en förutsättning för att lyckas.

Hos oss söker vi dig som har förmågan att utveckla vår grundidé om att alla har rätt till ett bra liv, samt stå för vår värdegrund Ansvar, Engagemang och Glädje. Ett gott bemötande är för oss en självklarhet och vi utför våra insatser med hög serviceanda!

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska och har gärna erfarenhet av liknande arbete.

För att trivas hos oss behöver du vara samarbetsvillig och arbetar för att hitta lösningar. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat och delar gärna med dig av dina kunskaper samtidigt som du uppskattar att lära dig nytt. För att lyckas i en roll som sjuksköterska hos oss behöver du vara serviceinriktad, ansvarsfull och flexibel.

Det är stor fördel om du har god erfarenhet av dokumentationsarbete och är van att arbeta i olika system då tjänsten som sjuksköterska innebär dokumentation.

Din arbetsdag

Du ansvarar för att omvårdnadsåtgärder planeras, genomförs, följs upp och utvärderas utifrån den enskilde individens behov, samt i samverkan med övriga personalgrupper. Du strukturerar och följer upp arbetet i verksamheten gällande HS-insatser. Som sjuksköterska handleder du och informerar omvårdnadspersonal och utbildar vid speciella behov. Andra arbetsuppgifter är till exempel att vara delaktig i arbetet med att effektivisera och kvalitetsutveckla verksamheten.

Se filmen om hur det är att arbeta på Humana.

Hör våra behandlingspedagoger berätta med egna ord vad det är som gör deras arbete meningsfullt och givande.