Kvinna med svart hår iklädd mörkblå tröja, står i ett kök med fika framför sig, hon är glad

Undersköterska

Vill du göra skillnad varje dag? Jobba som undersköterska!
Som undersköterska på Humana bidrar du till att ge andra människor ett bra liv. Du får du möjlighet att utvecklas och jobba självständigt tillsammans med nära kollegor.

Vill du ha ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv?

Som undersköterska på Humana arbetar du med att ge god omsorg, vård och vardagsrehabilitering till våra kunder.

Varför ska jag jobba på Humana som undersköterska?

Att du ska få en god arbetsmiljö och rätt möjligheter att göra ett bra jobb är en självklarhet för oss. Därför har vi inte minst draglyft i alla lägenheter på våra äldreboenden. Personalen har också en god anda sinsemellan på verksamheterna. Det är viktigt att både ta hand om de boende och varandra.

På Humana arbetar du som undersköterska utifrån kundens önskemål med kvalitet som fokus. Du får göra skillnad för våra kunder i deras vardag samtidigt som du själv kan vara stolt över ditt arbete. Vi tror på ett delegerat ansvar vilket gör att du får möjlighet att ta ansvar och vara en del i vår utveckling. Du kommer att arbeta tillsammans med engagerade och serviceinriktade kollegor som stöttar och skapar förutsättningar för varandra.

Utvecklingsmöjligheter på Humana som undersköterska

Hos oss får du som undersköterska även möjlighet att utvecklas med nya arbetsuppgifter. Till exempel kan du ha en ombudsroll vilket innebär att du får kompetensutveckling och ansvar för exempelvis brandskydd, arbetsmiljö, aktiviteter eller kost på din avdelning.

Vanliga frågor om att jobba som undersköterska

Som undersköterska hos oss arbetar du med att ge god omsorg till våra kunder på äldreboenden eller andra verksamheter såsom särskilt boende. Du arbetar utifrån kundens önskemål och behov med kvalitet som fokus. I rollen ingår dokumentation.

På våra äldreboenden ingår dessa arbetsuppgifter:

  • Hjälpa de boende med vardagen
  • Servera och hjälpa de boende vid måltider
  • Hantera kontakt med anhöriga
  • Eventuellt ta speciella ansvarsområden, som aktiviteter eller kost för hela avdelningen eller huset.

På Humana ser anställningen ut beroende på tjänst. Vi erbjuder tillsvidareanställning både som heltid och deltid, samt timanställning. Arbetstiderna kan variera, du kan arbeta dag, kväll eller natt, på vardag eller helg.

När du läser våra jobbannonser så står det vilken tjänst som vi söker, vilken procentgrad tjänsten är på samt ungefär vilka arbetstider som gäller.

På Humana har vi individuell lönesättning utifrån en marknadsmässig lön, där lönen baseras på erfarenhet, uppdragets natur med mera. Detta gäller oavsett om du blir tillsvidareanställd eller har lön per timme. Vi har kollektivavtal som bland annat reglerar arbetsmiljön, arbetstider och pensionsavsättningar. Kollektivavtal ger dig helt enkelt extra trygghet i din anställning.

Du behöver utbildning för att jobba som undersköterska på Humana. Om du saknar undersköterskeutbildning och har erfarenhet inom vård och omsorg, så finns det möjlighet att jobba på Humana som vårdbiträde på till exempel ett äldreboende eller LSS-boende.

Det bästa med att jobba som undersköterska på Humana är känslan när man ser att man gjort något som gör någon annan glad, vilket kan vara både en äldre på äldreboendet eller en kollega. Det är jättekul att få jobba nära sina kollegor och att få vara med att planera och påverka hur vi ska ha det på jobbet.

Sanna, undersköterska på Humana Björnö i Norrtälje