1. Du är här: Jobba hos oss

Vill du jobba med kärnverksamheten?
Humana Bemanning erbjuder en trygg anställning med goda arbetsvillkor.

Vi erbjuder

Personligt och kontinuerligt stöd av våra erfarna regionchefer är en självklarhet och vi är måna om att vår personal matchas rätt gällande uppdrag.

Vår personal får:

 • Löpande kompetensutveckling i form av intern och extern handledning samt tillgång till fortbildning genom webbbaserad lärportal och andra skräddarsydda utbildningar
 • Friskvårdsbidrag
 • Marknadsmässig lön
 • Kollektivavtal och tjänstepension

Vår värdegrund är vår kompass. Om värdegrunden hamnar i konflikt på arbetsplatsen kan vi ta upp detta till diskussion med uppdragsgivare och om vi anser att värdegrunden inte kan efterlevas kan vi komma att avbryta samarbetet.

Vi har löpande behov av socionomer för uppdrag, men även andra yrkeskategorier som till exempel sjuksköterskor. Om du vill vara en del av vårt team, är du välkommen att mejla till oss din intresseanmälan. Även du som har gått i pension är välkommen att söka.

Intresseanmälan

Din anställning

På Humana Bemanning erbjuder vi flexibla anställningsformer eller uppdragsformer såsom:

 • Tillsvidareanställning, visstidsanställning eller timanställning
 • Uppdrag som underleverantör på heltid eller deltid

Kompetensutveckling

För oss är kompetens och kompetensutveckling en viktig del i ett kontinuerligt kvalitetsarbete och i linje med vårt kvalitetssystem.

Humana Bemanning arbetar för att utveckla och stötta kompetensen hos både vår personal och hos våra uppdragsgivare genom till exempel webbaserade och skräddarsydda utbildningar. Samtlig personal erbjuds intern och extern handledning.

Kontakta oss

 1. Caroliina Hejdenberg Lind Chef Humana Bemanning
  Kalle Walfridson Regionchef Socionomer
  Malin Winge Regionchef Socionomer
  Lisse Rejdvik Jacobsen Sjuksköterskor
  Hanna Nilsson Organisationsstöd