1. Du är här: Behandlingsassistent

Behandlingsassistent inom HVB

Tillbaka till humanas hjältar

Som behandlingsassistent är du den som arbetar närmast våra barn och ungdomar i deras vardag.

Du hjälper dem i deras behandlingar och ombesörjer deras omvårdnad. För att lyckas med detta har du ett tight samarbete med kollegor, föreståndare, socialtjänst, vårdnadshavare samt andra externa och interna parter.

Att arbeta som behandlingsassistent inom våra HVB verksamheter är ett oerhört viktigt arbete. Du är en förebild och trygghet för våra mest utsatta barn och ungdomar i samhället. Du bidrar till att ge dem en möjlighet att må bättre och bli trygga, självständiga individer för framtiden. Vårt arbete genomsyras av glädje, engagemang och ansvar.

Inom division Barn och unga erbjuder Humana flera HVB verksamheter som bedriver omsorg, vård och behandling. Vi tar emot familjer, flickor och pojkar med psykosocial och neuropsykiatrisk problematik. Vi har specialiserade enheter för ensamkommande, övergreppsproblematik, självskadebeteende och missbruk med flera. För att arbeta som behandlingsassistent skall du vara utbildad behandlingsassistent, därtill ser vi gärna att du har erfarenhet av behandlingsarbete med barn och unga.

Jobba på Humana

Just nu har vi 299 lediga tjänster över hela landet!

Sök jobb