1. Du är här: Sjuksköterska

Som sjuksköterska hos oss trivs du med att jobba självständigt och fatta egna beslut, samtidigt som du har lätt för att samarbeta med kollegor, kunder och övriga yrkesgrupper.

Prestigelös och noggrann

Du har förmågan att organisera och leda medarbetare i att vara lösningsinriktade i arbetet med ungdomar med svår problematik. Du kan entusiasmera medarbetare att ta initiativ och våga prova. Du är bra på att delegera, tydlig, lugn, ansvarsfull och har stor förmåga att kunna bemöta människor samt anpassa dig till olika arbetsmiljöer. Personlig mognad och förmågan att behålla lugnet i stressade situationer är en förutsättning för att lyckas i uppdraget.

Vi söker dig som har förmågan att utveckla vår grundidé om att alla har rätt till ett bra liv, samt stå för vår värdegrund Ansvar, Engagemang och Glädje.
Ett gott bemötande är för oss en självklarhet och vi utför våra insatser med hög serviceanda!

Kvalifikationer

Du har en utbildning som motsvarar minst tre år på högskola/universitet med inriktning socionom eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedömer adekvat.

Du har jobbat i ledande befattning tidigare och har god erfarenhet av och skicklighet i dokumentationsarbete och är van att arbeta i olika system. Du behärskar svenska i tal och skrift. Du har tidigare har arbetslivserfarenhet av arbete med barn och ungdomar med psykosocial problematik.

Du är flexibel, ansvarsfull och serviceinriktad. För att trivas hos oss behöver du vara samarbetsvillig och arbetar för att hitta lösningar. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat och delar gärna med dig av dina kunskaper samtidigt som du uppskattar att lära dig nytt.

Din arbetsdag

Som sjuksköterska hos oss arbetar du med att ge god omsorg till våra kunder. Du arbetar utifrån kundens önskemål och behov med kvalitet som fokus. I rollen ingår dokumentation och det är viktigt att du som medarbetare förstår vikten av god dokumentation. Rollen innebär att du erhåller delegering av hälso- och sjukvårdsuppgifter om du har uppfyllt kraven för det.