1. Du är här: 10-årig kille söker en personlig assistent i Jönköping

10-årig kille söker en personlig assistent i Jönköping

Stad: Jönköping
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2020-01-23
Sista ansökningsdatum: 2020-02-23
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

 

Vi söker en personlig assistent till pojke 10 år boende med mamma, pappa och syskon i centrala Jönköping.

Han söker dig som kan agera snabbt när det behövs, hänga med i hans tempo. Det är viktigt med rutiner i pojkens vardag och att de flyter på dag för dag med så lite förändring som möjligt. Som person är du lugn och bra med barn, gärna skin på näsan. Du är ansvarstagande, lyhörd, flexibel och ödmjuk och har en positiv syn på livet samt en vilja att kunna bidra med en trevlig och stimulerande tillvaro. Till denna tjänst ser vi gärna främst kvinnliga sökande med tidigare erfarenhet ut av lågaffektivt bemötande. Det är inget krav på tidigare erfarenheter inom yrket utan vi lägger störst vikt vid personlig lämplighet, det är viktigt med god fysik.

Vi söker en personlig assistent som kan arbeta vid behov, minst en gång i veckan eftermiddag samt vissa helger. Gärna i kombination med studier/annan sysselsättning.

Arbetstider: varierande-dag, kväll helg. Mer information om arbetstider ges innan uppstart.

 

Utbildning inom vård, omsorg eller personlig assistans är meriterande.

 

 

 

Kontaktperson

Felicia Inal

Felicia.Inal@humana.se

tel 0367770284

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.seEnligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2020-02-23
Ansök här

Kontaktperson

Felicia Inal