Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

100% tjänst till 33-årig kille som gillar idrott och träning.

Ort: Trollhättan
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-03-27
Sista ansökningsdatum: 2023-04-14
Arbetstid: Varierande - Dag, Kväll, Helg

Jag är en idrottsintresserad kille 33 år gammal som bor i Trollhättan med mina föräldrar. Jag har en hjärnskada som gör att jag har dåligt närminne och lätt blir hjärntrött men trots det är jag ändå i väg på aktiviteter som bad och bio vilket är blir den del av dina arbetsuppgifter – att hjälpa mig dit, där och hem! Hemma stöttar du mig i vanliga hushållssysslor som tex när jag skall städa, tvätta och laga mat. Jag behöver bra ordentlig och näringsrik mat som lagas från grunden för att orka med tillvaron så det är viktigt att dina matlagningskunskaper är bra!

Jag tränar min kropp på gym, här vore det toppen om du har erfarenhet av och ett intresse kring just träning, att lyfta vikter och i idrott över lag. Eftersom jag behöver hjälp med min hygien i samband med träning och bad men också den dagliga kroppsnära hygienen, är jag mest bekväm med en manlig assistent som gärna är i min egen ålder eller där omkring. Med anledning av min skolios stretchar jag även regelbundet och även det blir med din hjälp!

Jag kan kommunicera med dig men är darrig och svag i mitt tal och det är av största vikt att du kan lyssna in och vara lyhörd för att kunna tolka ”mitt språk”. Det behöver få gå i min takt vad det än gäller.

När omvärlden tillåter gör jag gärna både korta utflykter och längre resor både inom och utanför Sveriges gränser, det är bra om du då följer mig även dit jag planerar mina äventyr!

Teamet kring mig är viktig, därför kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet och att det ”klickar” mellan dig, mig och mitt team.   

Jag ser gärna att du har:

- Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift

- Körkort och tillgång till egen bil.

- Att du inte röker under arbetstid.

- Simkunnig, då du följer med mig till badhuset.  

-  Erfarenhet av scolios.

-  Gärna erfarenhet eller utbildning inom vård/omsorg/personlig assistans.

- Önskemål om goda matlagningskunskaper.

- Gärna erfarenhet av rehab-träning.

-  Att du ser långsiktigt på ditt arbete.

-  Registerutdrag.

Arbetstid / Varaktighet: Tjänst : 100% tjänst med start omgående. Dag, kväll och helg. SLUV "Så länge uppdraget varar anställning" .  

Tillträde:  Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt avtal.


En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande - Dag, Kväll, Helg
Sök jobbet senast 2023-04-14
Ansök här

Kontaktperson

Annika Kroon Rekryteringsansvarig