Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

100% tjänst till vår kund i Göteborg

Ort: Göteborg
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-03-06
Sista ansökningsdatum: 2023-03-31
Arbetstid: Varierande - Dag, Kväll, Helg

Om tjänsten:
Vår kund är en skojfrisk kille på 19 år, som nu söker efter en flexibel personlig assistent som vill arbeta  i vår kunds lägenhet på internatet han bor på i Angered. Detta innebär att du är hans förlängda armar och ben och ett stöd för honom i alla möjliga situationer som tex morgon och kvällsrutiner, laga frukost och göra sig klar till skolan. Du kommer att hjälpa till med hygienen som tex vid dusch och toalettbesök.  

Vår kund har en svår CP skada och använder rullstol, har du erfarenhet av detta är det meriterande. Då vår kund har svårt att kommunicerar via tal är det viktigt att du är lyhörd och uppmärksam, dels för att förstå vad kunden vill, dels för att kunna kommunicera det vidare till människor han möter. Har du tidigare erfarenhet av den här typen av kommunikation är det bara positivt!

Kvalifikationer:

- Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
- B-körkort och bil
- Rökfri
- Simkunnig, då du följer med vår kund på bad

Vi söker dig som:
Du som söker bör vara ansvarsfull och ha god arbetsmoral, det är av stor vikt att du förstår vilket ansvar yrket innebär. I övrigt ser vi gärna att du är positiv, flexibel och lättsam. Erfarenhet av personlig assistans eller relevant utbildning är meriterande, men ej ett krav. Då arbetet innefattar lyft så krävs det att du har en relativt god fysisk styrka.

Arbetstid/Varaktighet: 100% tjänst. Tjänsten är förlagd i Angered - SLUV ”Så länge arbetet vara anställning”. Rullande schema, Arbetspassen är förlagda mellan kl. 08.00-16.00 och 16.00-22.00 och varannan helg 08.00 – 19.00. Kund har familj i Skärhamn så viss arbetstid kommer att vara belag där.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.


En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande - Dag, Kväll, Helg
Sök jobbet senast 2023-03-31
Ansök här

Kontaktperson

Annika Kroon Rekryteringsansvarig