Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

11-årig tjej söker personlig assistent som gillar fart och fläkt!

Ort: Västerås
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-26
Sista ansökningsdatum: 2021-05-31
Arbetstid: Alla

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu timvikarier i Västerås med chans på fortsättning till hösten. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

Om tjänsten 
Vår kund är en väldigt glad och sprallig snart 11-årig tjej. Hon tycker om att pyssla, köra Tik Tok på mobilen, bygga lego, dansa och lyssna på musik. Flickan har en mag- och tarmsjukdom som kräver omfattande vårdbehov och tillsyn dygnets alla timmar, men hon kan går och pratar själv. Hon söker nu en personlig assistent som kan följa med i hennes tempo och följa med på hennes äventyr. Flickan går i skolan på dagarna och under eftermiddagarna hittar ni gärna på någonting roligt tillsammans. Ni kommer tillexempelvis gunga eller är utomhus i lekparken om vädret tillåter, annars leka inomhus med ex något pyssel, musik eller dans. En dag/vecka är det badhus på rehab. På sikt kommer det kunna läggas till aktiviteter såsom ridning och dans.

Vi söker:
Som personlig assistent är det viktigt att du är rökfri och att du kan bjuda på sig själv och vara lekfull. Vi ser gärna kvinnliga sökande mellan 23-40 år och har erfarenhet av att vara assistent till ett barn alternativt erfarenhet av liknande arbete. Vi söker någon som har körkort och tillgång till bil för att kunna vara flexibel i att arbetet inte alltid är hemmavid i Västerås. Du bör kunna bada i badhus, vara med i stall och följa med på andra roliga aktiviteter. 

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Arbetspassen kan vara förlagda till exempel både dag, kväll och vaken natt, exempelvis kväll 15-22 och natt 22-07. Vi söker personal med start så snart som möjligt och är du rätt person finns det stor chans till schemarad. Vi hoppas att sökande gärna tänker långsiktigt för tjänsten.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående/enligt överenskommelse.

 
Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

 

Vad händer nu?  
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personl på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

 

Entligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/  

Blanketten du ska välja heter LSS – utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9).

 

Välkommen med din ansökan! 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2021-05-31
Ansök här

Kontaktperson

Elin Hjerén Rekryteringsansvarig