Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

12-årig tjej söker personlig assistent som gillar fart och fläkt!

Ort: Västerås
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-10-03
Sista ansökningsdatum: 2022-11-14
Arbetstid: Alla

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi söker två assistenter, en schemarad på för dag/kväll samt vikariat natt. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten 
Vår kund är en väldigt glad och sprallig snart 12-årig tjej. Hon tycker om att pyssla, bygga lego, dansa och lyssna på musik samt har ett stort hundintresse. Denna tjej har autism samt en mag- och tarmsjukdom som kräver omfattande vårdbehov och tillsyn dygnets alla timmar, men hon går och pratar själv. Hon söker nu en personlig assistent som kan följa med i hennes tempo och följa med på hennes äventyr. Flickan går i skolan som även assistenten följer med på dagarna och under eftermiddagarna hittar ni gärna på någonting roligt tillsammans. Ni kommer tillexempelvis gunga eller är utomhus i lekparken om vädret tillåter, annars leka inomhus med ex något pyssel, musik eller dans. En dag/vecka är det badhus på rehab.

Vi söker:

  • På kundens önskemål ser vi gärna kvinnliga sökande över 25 år
  • Rökfri
  • Erfarenhet av personlig assistans alternativt liknande arbete
  • Körkort samt tillgång till bil

Det är viktigt att du kan bjuda på dig själv och vara lekfull. Du bör också kunna bada i badhus, vara med i stall samt följa med på andra roliga aktiviteter.

Meriterande:

  • Erfarenhet av liknande roll
  • Erfarenhet av autism

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Arbetspassen är primärt förlagda dag samt kväll, samt natt. Tjänsterna utgör cirka 32h/v.
Vi söker två assistenter varav en schemarad dag/kväll samt ett vikariat natt. Vi ser gärna att sökande tänker långsiktigt för tjänsten.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående/enligt överenskommelse.

 
Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.  

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

 

Vad händer nu?  
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personl på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

 

Entligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/  

Blanketten du ska välja heter LSS – utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9).

 

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2022-11-14
Ansök här

Kontaktperson

Emelie Berglund Rekryteringsassistent