1. Du är här: 14 årig kille i Åkersberga söker en ny personlig assistent

14 årig kille i Åkersberga söker en ny personlig assistent

Stad: Österåker
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-12-09
Sista ansökningsdatum: 2020-01-09
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Hej!


Jag söker dig som vill assistera mig hemma i min familj eller där jag för närvarande befinner mig. Det kan vara i varma simbassängen eller i kalla havet, när jag hoppar studsmatta eller åker till landet.

Pojken har flerfunktionsnedsättning och behöver assistans under dygnets alla timmar. Du kommer assistera honom med alltifrån personlig hygien och matning, till träning, lek och bus. Han har inget eget tal utan använder sig av ”pratbok”, ljud och gester.

Du som söker ska vara ansvarsfull, lyhörd, flexibel och kunna ta egna initiativ och du bör ha god fysik då det ingår en del lyft i arbetet. Du talar god svenska, är rökfri och tål både hund, katt och häst. För att bli aktuell för denna tjänst behöver du beställa ett utdrag ifrån ditt belastningsregister. Du hittar information kring detta längre ned i annonsen.


Det är meriterande om du har erfarenhet från att ha jobbat med barn, men det allra viktigaste är din personliga lämplighet. Då det är dubbelassistans under vissa tider är det viktigt att du kan samarbeta med fullt fokus på ditt uppdrag.


Vi söker dig som vill arbeta på en schemarad på 80% varierande dag, kväll, natt och helg. 1-2 dagar i veckan i skolan 07.15-18, 1 natt i veckan (4 tim väntetid) 16-07.15 på vardagar, och du kommer att arbeta varannan eller vart tredje helg. Vi söker även dig som vill arbeta som vikarie vid behov. Flexibilitet är viktig då du ingår i ett arbetslag som stöttar varandra. Tveka inte att skicka in din ansökan idag då urval sker löpande.

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.
Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll, natt och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform 'så längre uppdraget varar' samt timanställning.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Så snart som möjligt

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.seEnligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2020-01-09
Ansök här

Kontaktperson