1. Du är här: 15 årig kille på Värmdö söker personlig assistent

15 årig kille på Värmdö söker personlig assistent

Stad: Värmdö
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-08-23
Sista ansökningsdatum: 2019-09-23
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Personlig assistent till 15-årig kille som gillar uteaktiviteter, ridning, bad och musik söker sin nya personliga assistent.

Om tjänsten: 
Vår kund är en 15-årig kille med autism och utvecklingsstörning som bor på Värmdö. Han mår bra av att vara aktiv och gillar bland annat ridning, skidåkning, cykling, bad/simning, långa promenader och att titta på film. Du som hans assistent hänger med på alla hans aktiviteter, stöttar i kommunikation, i hans sociala kontakter och hjälper honom att utvecklas. Han kan inte prata och du måste därför vara bra på att förstå och tolka hans känslor och behov och vara hans förlängda arm mot omvärlden. 

Vem vi söker:
Vi söker dig som med fördel har kunskap om autism, TBA och PECS, men det är inget krav. Eftersom du är med när han rider förutsätter det att du inte är allergisk eller rädd för hästar. Kan du simma, cykla och åka skidor utför är det en merit. Gillar du själv att vara ute mycket och röra på dig tror vi detta är ett perfekt jobb för dig så sök redan idag!


Arbetstid / Varaktighet: Eftermiddag, kvällarna och helger ca 13-25 %. På vardagarna varierar starttiderna utifrån när skolan slutar för dagen ca mellan 14-15:30. 

Vi tillämpar anställningsformerna timanställning samt så länge assistansuppdraget varar.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.


Tillträde: Omgående
Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana samt kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.seEnligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-09-23
Ansök här