Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

16-årig kille i Uppsala söker personlig assistent

Ort: Uppsala
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-10
Sista ansökningsdatum: 2022-02-28
Arbetstid: Dag

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Jag är en 16-årig kille som bor tillsammans med min mamma, pappa och bror i ett hus i Uppsala och letar efter dig som vill jobba som min personliga assistent. Som personlig assistent till mig kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser.
Jag har autism och utvecklingsstörning och behöver mycket stöttning i min vardag. Du kommer bl.a. få hjälpa mig vid toalettbesök, på- och avklädning, matsituationer och hålla koll på mig eftersom jag har mycket energi! Jag tycker om att göra saker ensam tillsammans med en vuxen och så gillar jag att spela spel på min iPad. Jag har inga problem att berätta för dig vad jag vill. 


Om tjänsten
Jag söker dig som är pedagogisk, har stort tålamod och som uppskattar ett aktivt arbetstempo. Jag behöver ha en vuxen i min närhet hela tiden och du som söker bör ha erfarenhet av autism, utmanande beteende eller barn/ungdomar med särskilda behov. Hemma pratar vi både kurdiska och svenska, men det viktigaste är att du talar och förstår det svenska språket väl. Det är även meriterande om du har körkort.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Schemarad på ca 12h/v. Vi tillämpar anställningsform 'så längre uppdraget varar'. Arbetstider: vardagar kl.17:00-21:00 och helger kl.11:00-17:00.
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse, men så snart som möjligt.

Vem är du?
Jag söker dig som är pedagogisk och har stort tålamod samt som uppskattar ett aktivt arbetstempo. Jag behöver ha en vuxen i min närhet hela tiden och du som söker bör ha erfarenhet av autism, utmanande beteende eller barn/ungdomar med särskilda behov. Vi ser gärna kvinnliga sökande för tjänsten..

För denna tjänst krävs det att du har:
goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
erfarenhet av liknande roll
- erfarenhet av autism

D
et är även meriterande om du har:
- B-körkort


En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: 
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2022-02-28
Ansök här

Kontaktperson

Elin Hjerén Rekryteringsansvarig