Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

18-årig kille i Uppsala söker personlig assistent

Ort: Uppsala
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-09-21
Sista ansökningsdatum: 2021-10-29
Arbetstid: Dag

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.   

Jag är en 18-årig kille med muskelsjukdom som nu söker en assistent som kan underlätta i min vardag.

Jag har påbörjat studier på Uppsala Universitet. 

Arbetsuppgifterna består främst av att hjälpa till med det mesta i mitt dagliga liv, stretcha, skrivhjälp vid studier och följa med på aktiviteter.

Det vore kul om du delade något av mina intressen som är Marvel, lego, dataspel, Pokémon Go och Star Wars. I övrigt är jag en lugn kille som bland annat gillar bio, spela spel och designa legomodeller. Jag bor nära Uppsala centrum, vilket gör att det är enkelt att ta rullstolen och gå ner på stan.

Vi söker dig som är:

  • Ansvarsfull, positiv, engagerad, samarbetsvillig, omtänksam och social 
  • Du har studievana på högre teoretisk utbildning då du ska ta digitala anteckningar och behöver vara aktiv på föreläsningarna. Kommunikation och samarbete mellan er är viktig. Du behärskar, både skriftligt och muntligt, svenska och engelska.

Stor vikt kommer att läggas vid personkemin. Att du är flexibel är en förutsättning eftersom arbetstiden utgår från vår kunds behov och aktiviteter. Vi ser gärna manliga sökande.

Arbetstid: Är oftast mellan kl 07:30-17:00 måndag till fredag, men kan variera.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: 1:a oktober

 

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor. 

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?  

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

 

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2021-10-29
Ansök här

Kontaktperson

Nathalie Claeyssens Rekryteringsansvarig