1. Du är här: 19-årig tjej söker personlig assistent

19-årig tjej söker personlig assistent

Ort: Stockholm
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2020-11-19
Sista ansökningsdatum: 2020-12-09
Arbetstid: Alla

Om tjänsten
Vi söker personliga assistenter med omgående start till kund i närförort, söder om Stockholm.

Tjänsten innefattar både dag, kväll och natt och det är viktigt att du kan arbeta samtiga av dessa pass. Arbete ca två helgdagar i månaden kan ingå. Tjänstgöringsgraden är mellan 60-90%.

Kunden har en muskelsjukdom och du hjälper till med det fysiska i vardagen såsom påklädning, handräckning, förflyttningar etc. På natten hjälper du till med vändningar och justeringar. Kunden går i skola två dagar i veckan på plats i centrala Stockholm. Resterande tid sker studierna på distans. 

Att resa, skriva, träffa kompisar och se på film är några av kundens intressen.

Vem vi söker
Kunden ser gärna att du är en kvinna mellan 22-35 år som har för avsikt att stanna under minst ett år framöver. Som personlig assistent hos kunden uppskattas att du har lätt för att ta och komma ihåg instruktioner, är trygg i dig själv och trivs i ditt eget sällskap.

Du har bra fysik då manuella lyft förekommer. Du har även god hörsel, då kundens röst är svagare. Du förstår vikten av när du tar ett steg fram och när du håller dig mer i bakgrunden. Kunden värnar om sin integritet och söker en assistent mer än en kompis. 

Perioder av väntan förekommer vilket gör att tjänsten kan passa dig som studerar på distans.

Välkommen med din ansökan!
 

Tjänstgöringsgrad: ca 60-90 %, dag, kväll, natt
Varaktighet: Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform 'så längre uppdraget varar' samt timanställning
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.
Ansökan: Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Att jobba Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor. 

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig 

Läs
mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Belastningsregistret

Entligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/

Blanketten du ska välja heter LSS – utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9).

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2020-12-09
Ansök här