Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

2-årig pojke söker timvikarie utanför Nyköping

Ort: Nyköping
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-12-22
Sista ansökningsdatum: 2022-01-31
Arbetstid: Natt

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker dig som vill arbeta som personlig assistent timvikarie till en pojke på 2 år. Pojken bor tillsammans med sina föräldrar 2,5 mil utanför Nyköping. Han har ett omfattande hjälpbehov och ditt arbete som assistent kommer innebära att få vardagen att fungera för familjen. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
I arbetsuppgifterna ingår att assistera föräldrarna i de dagliga rutinerna, med avlastning i hushållsarbete samt noggrann övervakning av pojkens andningsfunktion/utrustning. Till största del innebär tjänsten att den är av mer övervakande än ingripande karaktär.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Vi söker timvikarie som kan jobba en natt/vecka och vid behov. Arbetstiden är förlagd enligt schema vaken natt 22:00-08:00
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse, gärna omgående  

Vem är du?
Rollen som personlig assistent ställer höga krav på integritet och att vara flexibel. Vi söker dig som är lyhörd och som är van vid att ta ett stort ansvar och samtidigt har förmågan att hålla sig i bakgrunden.
Det kan bli en hel del ”egentid” vilket kan uppskattas om du till exempel studerar på distans eller gillar att exempelvis sitta och läsa, då assistansen är av övervakande och avvaktande karaktär.

För denna tjänst krävs det att du:
- Är lyhörd och respektfull för de rutiner som finns på arbetsplatsen 
- Har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
- Har b-körkort och bil (Nödvändigt för att kunna ta sig till och från arbetsplatsen) 
- Inte allergisk mot pälsdjur 
- Är rökfri 

Meriterande är att du som söker tidigare har arbetat som personlig assistent, med erfarenhet från sjuka barn och/eller barn med funktionsnedsättning, men viktigaste är att du passar in i familjen och att personkemin stämmer.
Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort eget ansvar. Vidare ser vi gärna att du har ett gott ordningssinne, fingertoppskänsla och hög arbetsmoral.

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: 
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Natt
Sök jobbet senast 2022-01-31
Ansök här

Kontaktperson

Caroline Arbestål Rekryteringsansvarig caroline.arbestal@humana.se