Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Publicerad: 2023-10-04

20-årig studerande kille söker personlig assistent! 50% + timvik

Om tjänsten

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Om tjänsten:
Vår kund är en aktiv, glad och social 20  årig kille boendes i centrala Göteborg. Vår kund läser på högskolan och du som hans assistent kommer att vara med honom i skolan under dagarna. Han har även ett stort sportintresse och tycker om att hänga med sina kompisar. Kunden har en muskelsjukdom och är rullstolsburen, i rollen som hans personliga assistent kommer du hjälpa honom med av/påklädning, personlig omvårdnad samt följa med på hans aktiviteter och intressen och finnas där med en hjälpande hand när funktionshindret sätter gränser. God fysisk form är viktigt då förflyttningar förekommer i det dagliga arbetet.

Vi söker dig:
Vi letar efter dig som är mellan 25–40 år och som person behöver du vara ödmjuk, glad och positiv. Vi ser gärna att du är initiativtagande och delar kundens fysiska idrottsintressen. För att du lättare ska passa in i kundens liv och familj är det viktigt att du är flexibel då resor förekommer utanför regionen. Du får gärna ta egna initiativ och komma med förslag vad ni ska göra men det är lika viktigt att du har förmåga av vara ”standby” vid vissa tillfällen.

Krav:
-Rökfri

Då vår kund är en ung person söker vi dig som planerar och kan tänka dig att bygga en långsiktig arbetsrelation med vår kund.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre!

Arbetstid/Varaktighet: En tjänst på 50% samt en timvikarie vid behov. Arbetstiderna är främst förlagda dagtid till en början men kan senare utökas med kvällar och helger. 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: När vi har hittat rätt person för uppdraget. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vad händer nu?  Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan! 

Kontaktperson

Pamela Abrahamsson Rekryteringsansvarig