Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Publicerad: 2023-09-04

29 årig kvinna i Linköping söker personlig assistent!

Om tjänsten

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Om tjänsten:
Vår kund är en glad och social tjej på 29 år. Hon tycker om att åka iväg på olika dagsutflykter, sjunga, laga mat och vara på stan. Hon arbetar som lärare och lever tillsammans med sin sambo, deras två barn och en hund. Som personlig assistent hos henne tar du vid och hjälper till där funktionsnedsättningen sätter gränser. Det kan handla till exempel om att hjälpa till med olika hushållssysslor och följa med på olika aktiviteter. 

Vi söker dig som:
- Tål pälsdjur.
- Har god svenska, i både tal och skrift. 
- Är flexibel.
- Det är meriterande om du har vana av att ta hand om småbarn.
- Det är meriterande om du har B-körkort.

Vi söker efter dig som gärna tar egna initiativ och är positiv. Vi ser gärna kvinnliga sökande, men störst vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. 
 

Arbetstid/Varaktighet: Vi söker nu timvikarier som kan arbeta vid behov.  Arbetspassen är då förlagda dagtid vardagar kl 7.30-17, med enstaka eventuella avvikelser. 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Enligt överenskommelse. Urval sker löpande.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Utdrag ur belastningsregistret är ett krav eftersom kunden har ett barn som är minderårigt. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

 

Kontaktperson

Victoria Bengtsson Rekryteringsansvarig