Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

56% tjänst – Personlig assistent till 23 årig kille i Skultorp.

Ort: Skövde
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-10
Sista ansökningsdatum: 2022-01-31
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vår kund är en kille på 23 år som har glimten i ögat, han bor i egen lägenhet i central Skultorp med intressen som att åka till badhuset och vara ute i naturen.

Vår kund har autism och utvecklingsstörning och som personlig assistent kommer du att aktivt finnas till hands för hjälp med kommunikation- (tecken som stöd samt bilder och - Ipad), medicinering, hygien och förflyttning. Du kommer att stöttar honom i vanliga vardagssysslor så som städ, tvätt och matlagning. Du kommer att hjälpa kunden med hans personliga hygien, träffa vänner, följa med honom på aktiviteter som t.ex. bad, träning, ut och gå i naturen, kanske ni bakar en sockerkaka och bjuder hans familj på?  

Vi söker dig som är driven, positiv och som brinner för personlig assistans och känner att det är det här du vill jobba med! Du behöver vara tålmodig och lyhörd samt noggrann. Erfarenhet av att ha arbetat som personlig assistent eller erfarenhet av autism, utvecklingsstörning eller att ha arbetat med tecken som stöd ser vi som meriterande. Teamet kring vår kund är viktig, därför kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet och att det ”klickar” mellan dig och vår kund.  

För att fungera optimalt i rollen som personlig assistent är dina personliga egenskaper av stor vikt.

  • Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
  • Önskemål om utbildning eller goda kunskap i bildspråk.
  • Önskemål om vårdutbildning eller liknande.
  • B-körkort och tillgång till egen bil.
  • Rök och snusfri
  • Ej allergisk.
  • Simkunnig, då du följer med vår kund till badhuset/stranden.

 Arbetstid / Varaktighet:  56% tjänst, rullande 4 veckors schema, dag, kväll och natt. Väntetid/Jour mellan kl 00 – 06. Arbetstiderna är förlagda mellan kl 09-21 eller kl 21-09. 

 Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående. Vänta inte med din ansökan urval sker löpande.

 En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-01-31
Ansök här

Kontaktperson

Annika Kroon Rekryteringsansvarig