1. Du är här: 6 årig tjej i Vaggeryd söker en till stjärna till sitt team 85-90%

6 årig tjej i Vaggeryd söker en till stjärna till sitt team 85-90%

Stad: Vaggeryd
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-01-11
Sista ansökningsdatum: 2019-02-11
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker dig som önskar jobba som personlig assistent till en glad och busig 6-årig flicka, som med familj bor några kilometer utanför Vaggeryd på landet. Du är vår lilla tjejs förlängda armar och ben för att hon ska kunna få uppleva en vardag likt andra barn.

Om tjänsten:

Då arbetsplatsen är förlagd i familjens hem, med totalt 5 familjemedlemmar ser vi att du välkomnar en aktiv arbetsmiljö där det händer mycket runt om kring. Vår tjej behöver hjälp med allt från basala behov till lekfulla aktiviteter. Hon tycker om att vara med familjen, gunga, baka, bada och vara utomhus i ur som skur. Arbetet innebär en del tyngre lyft därav efterfrågas god fysik.

Arbetstiderna är till mestadels förlagda till kvällar/nätter. Arbetspass är i snitt 10-12 timmar långa (vaken natt). Du arbetar var 3:e helg samt ett extra schemalagt helgpass under en 6-veckorsperiod (en lördag eller söndag dag/natt. Ca-Tider: Vardagspass dag och natt: 07.00-19.00, 19.00-07.00. Helgpass dag och natt: 09.00-21.00, 21.00-09.00.

Tjänstgöringsgrad: 85-90%

Vi söker dig som:

Till största delen vill arbeta kvällar och nätter och önskar en långsiktig arbetsrelation, där du följer kunden och får möjligheten att vara en del av vår tjejs utveckling. Av dig som person krävs det att du är mogen och ansvarsfull. Du drar dig inte för att leka loss ordentligt när det väl gäller. Du är lyhörd till hennes behov, uppmärksam på förändringar och du ska vara en psykostabil person. Vi söker dig med barnasinne. Du bör inte ha pälsallergi, då familjen har hundar, katter, kaniner, hönor och kor.

Erfarenhet och utbildning är meriterande men inte ett krav.

 

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Varierande dag, natt, vardag samt var tredje helg

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: snarast möjligt.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighetstestet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv". Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-02-11
Ansök här

Kontaktperson